EUROLEAGUE

Ρεκόρ καριέρας σε εννέα λεπτά ο Κέι Σι Ρίβερς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΡΙΒΕΡΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΡΙΒΕΡΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια τρομερή επίδοση έγραψε το βράδυ της Παρασκευής (16/3) το κοντέρ του Κέι Σι Ρίβερς, που θα θυμάται για καιρό την 140η εμφάνισή του στην EuroLeague. Διαβάστε τι κατάφερε ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού.

Χίμκι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Παναθηναϊκός. Στα 31 του πλέον, ο Κέι Σι Ρίβερς είναι βετεράνος της EuroLeague και ένας πραγματικά πολύ ποιοτικός small forward που μπορεί να κάνει αρκετές δουλειές στο παρκέ. Αυτό το απέδειξε και στην 140η εμφάνισή του στην διοργάνωση, καθώς σε μόλις εννέα λεπτά συμμετοχής στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ουνικάχα Μάλαγα, έγραψε μια εντυπωσιακή επίδοση που συνιστά ρεκόρ καριέρας για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο Ρίβερς έκανε τέσσερα κλεψίματα, για να σπάσει την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του που ήταν τα τρία. Πάλεψε με πείσμα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το παρκέ της Martin Carpena Arena, στα μέσα της πρώτης περιόδου, σκόραρε, πήρε τα ριμπάουντ, έδωσε δύο ασίστ, έκανε όμως την διαφορά με το πάθος του στην διεκδίκηση κάθε κατοχής. Τα τέσσερα κλεψίματα σε εννέα λεπτά συμμετοχής είναι αν μη τι άλλο μια επίδοση που δεν συναντά κανείς συχνά.

Για την ιστορία, στους 139 αγώνες του στην EuroLeague, ο Ρίβερς είχε 105 κλεψίματα, κάτι λιγότερο από ένα ανά αγώνα δηλαδή. Στο τέλος της βραδιάς ο Αμερικανός έσπασε όλα τα κοντέρ, καθώς έκανε τελικά τρία ρεκόρ καριέρας και ισοφάρισε ένα τέταρτο ...

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ