EUROLEAGUE

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Ντένμον

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΠΑΣΚΟΥΑΛ(Α) ΝΤΕΝΜΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΟ / ANADOLU EFES - PANATHINAIKOS / ΠΑΣΚΟΥΑΛ(Α) ΝΤΕΝΜΟΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Μάρκους Ντένμον θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα (16/3, 22:00) αφού ο 28χρονος γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα. Παίζει ο Τζέιμς Γκιστ.

Στο όνομα του Τζέιμς Γκιστ υπήρχε το ερωτηματικό σχετικά με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα (16/3, 22:00), αλλά από τον Μάρκους Ντένμον την έπαθαν τελικά στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο 28χρονος γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα και έμεινε εκτός δωδεκάδας για την κρίσιμη αναμέτρηση του "τριφυλλιού", περιορίζοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές του Τσάβι Πασκουάλ σε ό,τι αφορά στην περιφερειακή γραμμή.

Από την στιγμή μάλιστα που έχουν μείνει στην Αθήνα ο Νίκος Παππάς κι ο Ματ Λοτζέσκι, τα κουκιά είναι μετρημένα για τον 45χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει μόλις τρεις παίκτες για να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στο "1" και το "2". Ο λόγος για τους Νικ Καλάθη, Λούκας Λεκαβίτσιους και Μάικ Τζέιμς, ενώ αναγκαστικά κάποια λεπτά στο "2" θα πάρει λογικά κι ο Κέι Σι Ρίβερς.

Από την άλλη, ο Τζέιμς Γκιστ ένιωσε καλά μια ώρα και κάτι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, κι έτσι είναι στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ