EUROLEAGUE

Πρόβλημα με Γκιστ, τον κράτησε στον πάγκο ο Πασκουάλ

Πρόβλημα με Γκιστ, τον κράτησε στον πάγκο ο Πασκουάλ
EUROKINISSI

Σε ρόλο θεατή έμεινε ο Τζέιμς Γκιστ μετά το ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας. Διαβάστε τι συνέβη με τον Αμερικανό σέντερ.

Η συμμετοχή του Έιντριαν Πέιν στην πεντάδα του Παναθηναϊκού στην έναρξη της τρίτης περιόδου, προκάλεσε έκπληξη, όμως η απόφαση του Τσάβι Πασκουάλ ήταν λογική και αναμενόμενη. Βλέπετε, ο βασικός σέντερ του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, όταν διεκδίκησε μια κατοχή μαζί με τον Ντίλαν Ένις. Οι δύο Αμερικανοί "τράκαραν" και ο Γκιστ βρέθηκε στον πάγκο, όπου πρωταγωνίστησε και σε ένα αρκετά περίεργο περιστατικό με τον διαιτητή Πατέρνικο και τον Κένι Γκέιμπριελ .

Με την διαφορά σε ασφαλή επίπεδα, τον Σίνγκλετον σε εξαιρετική βραδιά και τους Πέιν - Βουγιούκα να δίνουν λύσεις, ο Πασκουάλ δεν θέλησε να ρισκάρει. Άφησε τον Γκιστ στον πάγκο, ο Αμερικανός ζήτησε πάγο και τον τοποθέτησε στον αυχένα του, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε ρόλο θεατή μετά τα 12:11 που έπαιξε στο πρώτο μέρος. Μένει να δούμε αν πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό, αν και όλα δείχνουν ότι ήταν απλώς ένα δυνατό τράνταγμα και τίποτα περισσότερο.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ