EUROLEAGUE

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό από την EuroLeague για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

ΜΠΑΣΚΕΤ  ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ // ΠΑΟ- ΟΣΦΠ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ // ΠΑΟ- ΟΣΦΠ EUROKINISSI

Σχεδόν δύο μήνες μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την κανονική περίοδο, η EuroLeague "θυμήθηκε" να τιμωρήσει με πρόστιμο τον Παναθηναϊκό λόγω υπεράριθμων φιλάθλων!

Ηταν 2 Μαρτίου όταν ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, γνωρίζοντας τότε την ήττα με 85-87 σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ. Μία ημέρα αργότερα, οι "πράσινοι" κλήθηκαν σε απολογία με την κατηγορία ότι στο γήπεδο είχε περισσότερο κόσμο από ότι έπρεπε. Και σχεδόν 2 μήνες αργότερα ανακοινώθηκε η τιμωρία!

Όπως έγινε γνωστό στον Παναθηναϊκό αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (26/4), οι "πράσινοι" τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ λόγω υπεράριθμων φιλάθλων! Δεδομένης της κόντρας των δύο πλευρών σίγουρα έχει ενδιαφέρον ότι η EuroLeague περίμενε 55 ημέρες για να ανακοινώσει μία απόφαση που συνήθως γνωστοποιείται άμεσα, προσθέτοντας ακόμα ένα επεισόδιο στην ταραγμένη σχέση της με τον Παναθηναϊκό.

Μέσα σε όλα αυτά, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να απολογηθεί ο Παναθηναϊκός για την πειθαρχικη διαδικασία που ξεκίνησε από την EuroLeague σε βάρος του Μάνου Παπαδόπουλου εξαιτίας των δηλώσεων του τελευταίου μετά το τέλος του Game 3 .

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ