EUROLEAGUE

Προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Τζέιμς

Προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Τζέιμς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάικ Τζέιμς προπονήθηκε για πρώτη φορά με την υπόλοιπη ομάδα, μετά από δίμηνη απουσία, έχοντας πλέον ως στόχο να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (2/11).

Για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες, ο Μάικ Τζέιμς πάτησε παρκέ και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο βραχύσωμος πλεϊμέικερ, που βρισκόταν στα "πιτς" τους τελευταίους λόγω του (αυτο)τραυματισμού του στο χέρι, επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού Superfoods, βγάζοντας μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Η επάνοδός του μόνο χαμόγελα φέρνει στους "πράσινους", οι οποίοι περιμένουν πως και πως την επανένταξη του σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και αγώνων, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Ο στόχος άλλωστε είναι να βρίσκεται στη δωδεκάδα της εκτός έδρας μονομαχίας με την Μπαρτσελόνα (2/11), κάτι που πάντως θα εξαρτηθεί από την πορεία της κατάστασής του και τη βελτίωση που θα δείχνει καθημερινά στο παρκέ.

Έτσι, στο "τριφύλλι" αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα για να τον ξαναδούν με αθλητική περιβολή στους αγώνες της ομάδας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον Νικ Καλάθη να ρίξει ταχύτητα, αφού είναι δεδομένη η κόπωσή του από τις συνεχόμενες αναμετρήσεις σε EuroLeague και Stoiximan.gr Basket League.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ