EUROLEAGUE

POLL: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την απόφαση του Γιαννακόπουλου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το POLL του Sport24.gr για την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί αποχώρησης του Παναθηναϊκού Superfoods από την EuroLeague εξελίχθηκε σε... ντέρμπι. Δείτε τα αποτελέσματα.

Όσα έγιναν στη Μαδρίτη το μεσημέρι της Πέμπτης (12/4) στο Συμβούλιο των Μετόχων της EuroLeague αποτελούν την πρώτη είδηση πανευρωπαϊκά. Η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την αίθουσα, κι η απόφασή του να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός Superfoods από τη διοργάνωση σήκωσαν πολλή κουβέντα, με το Sport24.gr να δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να πουν την άποψή τους για το θέμα.

" Συμφωνείτε με την απόφαση για αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την EuroLeague" ήταν το ερώτημα που τέθηκε, με την κοινή γνώμη να παρουσιάζεται... διχασμένη. Κι αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι είχαμε ντέρμπι στην ψηφοφορία, με το 52% να απαντάει "όχι" και το 48% να προτιμά το "ναι", στο σύνολο των 23.300 ψήφων.

POLL: Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την απόφαση του Γιαννακόπουλου

Όπως και να έχει, ο δρόμος που πρέπει να διανύσει ο Παναθηναϊκός Superfoods μέχρι την οριστική αποχώρησή του από την EuroLeague είναι μακρύς. Περιλαμβάνει μια σειρά από οικονομικές υποχρεώσεις προς τη διοργάνωση (βλ. ρήτρες) αλλά και διάφορα νομικά θέματα. Η ουσία είναι πως στην παρούσα φάση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνει αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση μέχρι το τέρμα, την ώρα που ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του θα ξεκινήσουν σε τέσσερις ημέρες τα playoffs με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ