EUROLEAGUE

"Πολιορκία" για Μπουρούση και Τζέιμς

"Πολιορκία" για Μπουρούση και Τζέιμς
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods προπονήθηκε στη Fernando Buesa Arena, με τους Γιάννη Μπουρούση και Μάικ Τζέιμς να είναι τα κεντρικά πρόσωπα κατά την άφιξη των "πρασίνων" στη Fernando Buesa Arena.

Παρά την κούραση από το τρίωρο ταξίδι, οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πατήσουν το παρκέ της Fernando Buesa Arena. Κάνοντας περισσότερο χαλάρωμα πριν από την αναμέτρηση με την Μπασκόνια, οι "πράσινοι" πήραν μια μικρή γεύση από την έδρα της ισπανικής ομάδας, εκεί όπου θα παίξουν τα ρέστα τους για την τέταρτη θέση της κατάταξης, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Αποστολή στη Βιτόρια: Γιώργος Οικονόμου

Ποιοι βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής από τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους της Μπασκόνια; Ποιοι άλλοι; Ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Μάικ Τζέιμς, που έκαναν... όργια πέρσι με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Αφού χαιρετήθηκαν με τους ανθρώπους του γηπέδου, μίλησαν για αρκετή ώρα στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στη Fernando Buesa Arena, για να αποσπάσουν δύο λόγια τους.

Κι ακολούθως, ο διεθνής σέντερ "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια selfie με τον Μάικ Τζέιμς, για να θυμηθούν τα -όχι και τόσο- παλιά. Παρεμπιπτόντως, η Μπασκόνια κατέγραψε σε video τις στιγμές της επιστροφής τους.

Back to Buesa Arena! I'm happy!

A post shared by @bourou29 on



TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ