EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Σκληρός ο Καλάθης, το δυσκολότερο παιχνίδι για να αμυνθείς"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε στον Νικ Καλάθη ο οποίος θα παίξει κανονικά στον αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Χίμκι (22/2, 21.00), ενώ σχολίασε και τον τρόπο που αγωνίζεται η ρωσική ομάδα.

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague μίλησε ο Ρικ Πιτίνο, ενώ σχολίασε και την παρουσία του Νικ Καλάθη λέγοντας ότι είναι "σκληρός", αλλά και πως αν ήταν στο ΝΒΑ, δεν θα έπαιζε για να προφυλασσόταν.

Παράλληλα ο 66χρονος προπονητής υποστήριξε ότι η ομάδα του βελτιώνεται συνεχώς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των πράσινων:

"Παίξαμε ένα πολύ καλό ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό, μετά παίξαμε καλά για κάποιο χρονικό διάστημα στον τελικό, αλλά θα πρέπει να δώσουμε credit στον αντίπαλο που έβαλε μεγάλα σουτ κι επέστρεψε στο παιχνίδι. Το βασικό είναι ότι βελτιωνόμαστε πολύ σε σχέση με την εικόνα που είχαμε νωρίτερα στη σεζόν".

Για τον αγώνα με τη Χίμκι: "Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι για να αμυνθείς. Σουτάρουν κι από τις πέντε θέσεις. Δεν έχουν καθαρό παιχνίδι από το post. Σουτάρουν είτε τρίποντα είτε κάνουν lay up, θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με τις αλλαγές στα σκριν. Θα έχουμε πλεονέκτημα στην επίθεση με τους δικούς μας ψηλούς και θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να κάνουν αρκετά φόαυλ".

Για τον Καλάθη: "Είναι έτοιμος να παίξει. Είναι ένας σκληρός πολύ καλός παίκτης και παλεύειι. Τον προστατεύουμε σε κάθε ευκαιρία. Αν βρισκόμασταν στο ΝΒΑ δεν θα έπαιζε".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ