ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: "Παίζαμε άμυνα όλο το βράδυ, σαν να χάναμε συνέχεια με δέκα πόντους"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, έπλεξε το εγκώμιο των βοηθών του, των παικτών του, αλλά και του κόσμου που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ μετά την εντός έδρας νίκη (96-84) επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η "εποχή Πιτίνο" ξεκίνησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο για τον Παναθηναϊκό, που με φοβερό και τρομερό τον Νικ Καλάθη "έπνιξε" (96-84) την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 15η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19.

Ο 66χρονος Αμερικανός τεχνικός των "πρασίνων" στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς, έπλεξε το εγκώμιο των βοηθών του, των παικτών του, αλλά και του κόσμου που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, χάρισε μερικές απολαυστικές ατάκες, όπως: "Παίζαμε άμυνα, σαν να χάναμε με δέκα πόντους όλο βράδυ". Αναλυτικά όσα είπε:

"Ήταν συναρπαστικό ματς, ήμουν έτοιμος. Τα τρία παιδιά, οι βοηθοί μου, ήταν φανταστικοί. Προετοίμασαν εξαιρετικά τους παίκτες μου, αλλά και εμένα. Ο κόσμος έλεγε ότι δεν μπορούμε να σουτάρουμε, αλλά εάν δώσεις την πάσα μπορείς να σουτάρει. Όταν στέκεσαι ακίνητος δεν θα βάλεις τα σουτ. Παίζαμε άμυνα όλο το βράδυ, σαν να χάναμε συνέχεια με 10 πόντους. Ήταν καταπληκτικός ο κόσμος, μου θύμισαν το σπίτι μου το Κεντάκι. Για μένα οι οπαδοί του Κεντάκι είναι οι καλύτεροι", υποστήριξε ο Πιτίνο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ