EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Να γίνουμε πιο σκληροί γιατί δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο βράδυ"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πιο σκληρούς θέλει τους παίκτες του ο Ρικ Πιτίνο, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Πέμπτης (26/12) με τη Ρεάλ Μαδρίτης. "Δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο, πρέπει να βρούμε λύση" είπε χαρακτηριστικά.

Στην Αθήνα βρίσκεται ξανά ο Ρικ Πιτίνο, που επέστρεψε από τις ΗΠΑ έχοντας συμφωνήσει με την Adidas για να κλείσει μια για πάντα η υπόθεση που τον ταλαιπώρησε όσο καμία άλλη στη διάρκεια της καριέρας του. Ο Αμερικανός προπονητής ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για την αυριανή αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ελπίδα οι παίκτες του να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο στο κομμάτι των ριμπάουντ απέναντι στη φροντ λάιν των Ισπανών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρικ Πιτίνο:

" Θυμάμαι σαν χθες το περσινό ματς, τον τρόπο που μας νίκησαν με το καλάθι από το κέντρο. Τους βρήκαμε απέναντί μας και στα playoffs, είναι ομάδα με πολύ ταλέντο, αθλητικότητα που δεν συναντάς όμοιά της στην Ευρώπη. Εχουν ύψος, βάθος και πολλή δύναμη, θα είναι εξαιρετικό ματς. Πρέπει να κάνουμε κάτι στο ριμπάουντ, γιατί αυτό μας κόστισε δυο-τρεις αγώνες. Πρέπει να γίνουμε πιο ψηλοί γιατί μας λείπει το μέγεθος σε τρεις θέσεις, πρέπει να σκληρύνουμε σωματικά και πνευματικά. Αυτοί είμαστε, δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο βράδυ, οπότε πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ