EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Η απόκτηση του ΜακΚίσικ ήταν η μεταγραφή της χρονιάς στη EuroLeague"

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ευχαριστημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, ο Ρικ Πιτίνο έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του, αλλά και για την απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ τον οποίο αποθέωσε (VIDEO).

Στο τρίποντο του Παπανικολάου που έγραψε το 70-67 και στην απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι του ΣΕΦ. Ο Αμερικανός προπονητής συνεχάρη τους Πειραιώτες για τη νίκη τους και εξήγησε ότι τα δύο καλύτερα φετινά τους παιχνίδια έγιναν χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στη σύνθεσή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο:

" Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας. Δεν μου αρέσει σίγουρα να χάνω, στο 67-67 είχαμε το μομέντουμ και εκεί ο αντίπαλος έβαλε ένα τρίποντο με ταμπλό που μας πόνεσε, ήταν ένα τρίποντο απόγνωσης. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Ο Ολυμπιακός ήταν σπουδαίος, η απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ ήταν η μεταγραφή της EuroLeague. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εμφάνισή του.

Λατρεύω τον Σπανούλη, είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά τα δύο καλύτερα ματς του Ολυμπιακού φέτος έγιναν χωρίς εκείνον, στο Τελ Αβίβ και απόψε. Έπαιξαν καταπληκτικά σε ένα από τα πιο δύσκολα μέρη για να παίξεις μπάσκετ. Πήραν έναν τρομερό γκαρντ που έκανε απίθανη εμφάνιση απόψε. Στην έδρα μας είχαμε παίξει άσχημα, απόψε κάναμε ένα εξαιρετικό ματς αλλά χάσαμε. Ο ΜακΚίσικ είναι δύσκολο να μαρκαριστεί από εμάς, βάλαμε τον Καλάθη πάνω του. Θέλω ο Ράις να διεισδύει περισσότερο και να μη σουτάρει μόνο τρίποντα.

Δεν ήμουν ευχαριστημένος στις τέταρτες περιόδους απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, τη Βαλένθια και τη Μιλάνο, σήμερα όμως είμαι. Υπάρχει πίεση σε όλες τις ομάδες που προσπαθούν να χωρέσουν στην οκτάδα. Το πρόβλημά μας είναι ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει το δεύτερο πιο δύσκολο απ' όλες αυτές τις ομάδες. Ναι, υπάρχει πολλή πίεση αλλά απόψε παίξαμε καλό μπάσκετ. Στο 67-67 μπήκε ένα τρίποντο με ταμπλό που ήταν μεγάλο για εκείνους. Είμαι ενθουσιασμένος, πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί για να μπούμε στα playoffs".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ