EUROLEAGUE

Πιτίνο για Στάουσκας: "Θα τον έβαζα να γυρίσει με τα πόδια"

EUROLEAGUE / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο ρωτήθηκε ποια θα ήταν η αντίδρασή του αν ένας παίκτης του έκανε το λάθος που έκανε ο Στάουσκας με το φάουλ κόντρα στην Ρεάλ και απάντησε αστειευόμενος ότι θα τον έβαζε να γυρίσει με τα πόδια στο ξενοδοχείο!

Ο Νικ Στάουσκας θα μείνει στην ιστορία για το λάθος του στο φινάλε του αγώνα Ρεάλ - Μπασκόνια ( νίκη με 70-69 των Μαδριλένων), αφού το γεγονός ότι έκανε φάουλ με το σκορ στο 69-69 και λίγα δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε έχει βάλει ήδη υποψηφιότητα για την γκάφα της χρονιάς. Ο Ρικ Πιτίνο κλήθηκε να σχολιάσει αυτή τη φάση σε συνέντευξή του σε μέσο της Σερβίας και είχε όρεξη για πλάκα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη φάση και τόνισε: " Όλες οι ομάδες είναι ίδιες. Η Μπασκόνια κόντεψε να νικήσει την Ρεάλ, όταν με το σκορ ισόπαλο έκανε ένα από τα πιο τρελά φάουλ που έχω δει. Συμβαίνει, όχι πολύ συχνά, αλλά συμβαίνει. Αν το έκανε σε δική μου ομάδα και η απόσταση του ξενοδοχείου από το γήπεδο ήταν μεγάλη, θα τον έβαζα να τρέξει για να γυρίσει με τα πόδια. Αν ήταν μακριά, θα του πλήρωνα το εισιτήριο για να φύγει"!

Δείτε το VIDEO με το λάθος του Στάουσκας, καθώς και την δήλωση του Πιτίνο:



TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ