EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Γελούσα από μέσα μου όταν άκουγα τις αποδοκιμασίες στην έδρα του Ολυμπιακού"

Πιτίνο: "Γελούσα από μέσα μου όταν άκουγα τις αποδοκιμασίες στην έδρα του Ολυμπιακού"

Η EuroLeague έκανε "Focus" στον Ρικ Πιτίνο, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να μιλάει για την Ελλάδα και το πως βίωσε την κόντρα των "αιωνίων" (VIDEO).

Για την Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό , το μπάσκετ και φυσικά την κόντρα των "αιωνίων" μίλησε στην EuroLeague ο Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός προπονητής ήταν ο καλεσμένος στο καθιερωμένο "Focus" της EuroLeague, όπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι " μετά την οικογένειά μου, το μπάσκετ είναι η μεγάλη μου αγάπη. Η οικογένειά μου γνωρίζει πόσο πολύ το αγαπάω, το πόσο πολύ μου αρέσει να διδάσκω και να δίνω κίνητρο. Ζούσα χωρίς την αγάπη μου και είπα να δοκιμάσω και ήρθα στην Ελλάδα".

Ο Πιτίνο αναφέρθηκε στην κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, λέγοντας εκ νέου ότι οι κόντρες του Λούιβιλ με το Κεντάκι ήταν σαν ντέρμπι πρωταθλήματος εκκλησιών μπροστά στα ντέρμπι "αιωνίων". " Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αντιπαλότητα όπως στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Το Κεντάκι-Λούιβιλ είναι για το πρωτάθλημα εκκλησιών. Ποτέ δεν έχω γελάσει ξανά τόσο πολύ, όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό, στην έδρα του. Γελούσα από μέσα μου όταν ακούγονταν οι αποδοκιμασίες. Οι οπαδοί ίσως να μην το δουν σαν αστείο, αλλά εμένα έτσι μου φάνηκε, το διασκέδασα".

Δείτε το video της EuroLeague για τον Ρικ Πιτίνο:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ