EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Δεν πήραμε σουτέρ από τους Γουόριορς"

Πιτίνο: "Δεν πήραμε σουτέρ από τους Γουόριορς"

Ο Ρικ Πιτίνο εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε και μεταξύ άλλων στάθηκε στην αστοχία της ομάδας του. Τι είπε για Νικ Καλάθη και Φακούντο Καμπάσο.

Ο Ρικ Πιτίνο παραδέχθηκε τη δίκαιη νίκη ( 78-63) της Ρεαλ Μαδρίτης επί του Παναθηναϊκού στον δεύτερο αγώνα τη προημιτελικής σειράς της EuroLeague, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση των Νικ Καλάθη και Φακούντο Καμπάσο.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

"Προφανώς η Ρεάλ άξιζε τη νίκη. Σούταραν πάρα πολύ καλά. Το πρώτο παιχνίδι ήταν δικό μας, αλλά στο δεύτερο παιχνίδι κυριάρχησαν. Επιστρέφουμε στην Ελλάδα με σκορ 2-0. Δεν είμαστε σε καλή θέση.

Ο Καμπάσο είναι ένα πολύ σκληρό παιδί, παίζει πολύ δυνατά. Σε κάποια στιγμή σηκώθηκε για ριμπάουντ με ένα από τα πάουερ φόργουορντ της ομάδας μου και κατέληξε με την μπάλα στα χέρια. Είναι ένας σκληρός παίκτης που παίζει πολύ έξυπνα. Οι προσπάθειες του ήταν πολύ καλές.

Δεν πήραμε σουτέρ από τους Γουόριορς. Είμαστε εδώ με την άμυνά μας. Πιστεύω πως μπορούμε να αλλάξουμε κάποια ατομικά χαρακτηριστικά. Πρέπει να δούμε το video και κρίνουμε από αυτό".

Ο Καλάθης έκανε ένα άσχημο παιχνίδι λόγω της άμυνας που τον έπαιξαν, του έδωσαν τα σουτ και ήταν άστοχος, αλλά κυνηγούσε τον παίκτη του στην άμυνα. Πρέπει να τους συγχαρούμε για την άμυνά τους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ