EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, παλεύουμε για τα playoffs"

EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το κομμάτι της σκληράδας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, τη μάχη για την πρόκριση στα playoffs και την άμυνα, στην οποία οι πράσινοι είναι χειρότεροι από πέρσι.

Για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κατέρρευσε στο τέταρτο δεκάλεπτο και είδε την προσπάθειά του να μένει ημιτελής. Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε για δέκατη σερί φορά τους πράσινους, που σύμφωνα με τον Ρικ Πιτίνο ηττήθηκαν γιατί δεν μπόρεσαν να ματσάρουν τα κορμιά της ισπανικής ομάδας.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο 67χρονος τεχνικός δήλωσε πως "η Ρεάλ Μαδρίτης μάς κέρδισε στην αθλητικότητα, όπως έγινε επίσης με την Μπαρτσελόνα. Έχουμε μικρότερο μέγεθος. κ Παλέψαμε, αλλά δεν ήμασταν τόσο σκληροί στο physical κομμάτι του αγώνα, για να πάρουμε τη νίκη. Από το "2" και το "5" βρήκαν εύκολα δίποντα και τρίποντα, έπρεπε να πάρουμε σουτ και να κρατήσουμε χαμηλά τον αριθμό των λαθών μας, για να έχουμε ελπίδες. Δεν είχαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς. Δεν ματσάραμε καλά την αθλητικότητά τους και αυτό φάνηκε στους αριθμούς".

Σε ερώτηση για το αν ο ΝτεΣον Τόμας είναι υποτιμημένος ως παίκτης, απάντησε πως "έχει βελτιωθεί αρκετά. Πέρσι ήταν υποτιμημένος, αλλά δεν θα πω κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή".

Ενώ συνέχισε: "Δεν είμαστε μία εξαιρετική ομάδα στο κομμάτι της άμυνας ή στα ριμπάουντ. Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, είμαστε χαρούμενοι που παλεύουμε για την πρόκριση στα playoffs. Η ομάδα μου δεν είναι τόσο καλή όσο πέρσι στα ριμπάουντ και την άμυνα. Δεν είμαστε τόσο σκληροί, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τις τέσσερις νίκες και τα playoffs".

Τέλος, αναφορικά με τη front line της Ρεάλ Μαδρίτης και δη την παρουσία του Γουόλτερ Ταβάρες, σημείωσε πως "είναι καλύτεροι στην front line από την οπτική της δύναμης και του όγκου. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την εικόνα των ψηλών μας, όχι την αγωνιστική τους απόδοση, αλλά την σωματική τους εικόνα. Ο Γουόλτερ Ταβάρες είναι εξαιρετικός, μας ενοχλούσε συνεχώς στην επίθεση, έχει βελτιωθεί πολύ και αυτό οφείλεται στους προπονητές του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ