EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Δεν αλλάζουν τα ποσοστά, αν δεν αλλάξουμε παίκτες"

Πιτίνο: "Δεν αλλάζουν τα ποσοστά, αν δεν αλλάξουμε παίκτες"
EUROKINISSI

Νέα αποστολή, ίδιο πρόβλημα για τον Ρικ Πιτίνο που αποθέωσε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στάθηκε για ακόμα μία φορά στο πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στο περιφερειακό σουτ.

Το λέει και το ξαναλέει, το πιστεύει και το υποστηρίζει. Ο Ρικ Πιτίνο στέκεται συνεχώς στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλούς σουτέρ, αυτή τη φορά όμως πήγε και ένα βήμα παρακάτω καθώς λίγη ώρα πριν από την αναχώρηση των πρασίνων για το Τελ Αβίβ όπου θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (24/1 στις 21:30) τη Μακάμπι για την 20η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19 , έδωσε μια ατάκα που θα συζητηθεί.

" Παίζουμε καλύτερα στην άμυνα, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ότι δεν σουτάρουμε καλά κι αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν αλλάξουν οι παίκτες" είπε ο 66χρονος Hall of Famer στους εκπροσώπους του Τύπου και συνέχισε: " Η άμυνα είναι πάντα το κλειδί. Πάντα κάποιοι παίκτες πρέπει να περιοριστούν. Βελτιωνόμαστε σε αυτό το κομμάτι, αλλά δεν βάζουμε τα ελεύθερα σουτ. Όπως έχω ξαναπεί, ο Στεφ Κάρι δεν θα έρθει σε εμάς, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε στην άμυνα".

Ο Πιτίνο αναφέρθηκε και στον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Παππά που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν: " Ήταν από τους λίγους που σούταραν καλά. Είμαστε τυχεροί που πλέον έχουμε τον Σον Κιλπάτρικ. Ο Νίκος είναι καλός παίκτης και του εύχομαι να γυρίσει υγιής στα παρκέ".

Όσο για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Αμερικανός εξήγησε πως: " Παίζουν το καλύτερο μπάσκετ, κέρδισαν τη Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ίσως παίζουν το καλύτερο μπάσκετ στη EuroLeague".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ