EUROLEAGUE

Πιτίνο: "Αν ο Γιάννης πάει μέχρι το τέλος, δεν θα τον έχουμε μαζί μας"

Πιτίνο: "Αν ο Γιάννης πάει μέχρι το τέλος, δεν θα τον έχουμε μαζί μας"

Ρεαλιστής ο Ρικ Πιτίνο, παραδέχθηκε πως η Εθνική θα έχει δύσκολο έργο στο προολυμπιακό τουρνουά αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς φτάσουν φέτος μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ.

Πανέτοιμος και ανυπόμονος για το αυριανό (28/11 στις 21:00) ματς με τη Μπασκόνια, αλλά και για το προολυμπιακό τουρνουά στο οποίο θα καθοδηγήσει για πρώτη φορά την Εθνική Ελλάδας δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο στη media day του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός Hall of Famer είπε το προφανές, πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα είναι με την Εθνική στη Βικτόρια του Καναδά σε περίπτωση που φτάσει μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ, ενώ εξήγησε ότι ο ενθουσιασμός των πρασίνων δεν πρέπει να τους οδηγήσει σε παγίδες.

" Ο Καναδάς έχει το πλεονέκτημα πως θα παίξει στην έδρα του, έχει τους πιο ποιοτικούς παίκτες μετά από την Team USA. Στη Βικτόρια υπάρχουν πολλοί Έλληνες και ελπίζουμε πως θα έρθουν κοντά μας για να μας υποστηρίξουν, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε μαζί μας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πολλά θα εξαρτηθούν από εκείνον και από το πρόγραμμά του στο ΝΒΑ. Αν οι Μπακς φτάσουν μέχρι το τέλος, δεν θα είναι μαζί μας και έτσι θα πρέπει να ανεβούμε ένα βουνό που θα είναι ακόμα ψηλότερο. Θα φτιάξουμε σίγουρα μια καλή ομάδα, στην οποία έχω εμπιστοσύνη. Θα πάμε καλά" είπε ο Αμερικανός για την κλήρωση του προολυμπιακού τουρνουά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον αγώνα με τη Μπασκόνια: " Είναι από τις πλέον ταλαντούχες ομάδες της διοργάνωσης στο κομμάτι της επίθεσης. Παίζει πολύ με τον Σενγκέλια, έχει τον επικίνδυνο Στάουσκας και θέλει προσοχή. Μου έλειψε ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Το αυριανό ματς κρύβει παγίδες γιατί εμείς έχουμε ενθουσιασμό από τις δύο σερί νίκες και θα πρέπει να αποφύγουμε τις παγίδες".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ