EUROLEAGUE

Πέιν: "Κάθε παιχνίδι τελικός"

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Έιντριαν Πέιν εστίασε στη σημασία του αγώνα της Παρασκευής (22/2, 21.00) μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Χίμκι.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τη Χίμκι στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της EuroLeague και ο Έιντριαν Πέιν τόνισε ότι όλοι οι αγώνες είναι πλέον τελικοί για τους πράσινους, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να μπουν στα playoffs.

Ο Πέιν σχολίασε επίσης τη νέα κατάσταση που βιώνει στη δεύτερή του θητεία στο τριφύλλι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός σέντερ των πράσινων:

"Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να βγούμε και να το πάρουμε. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός από εδώ και πέρα. Θα πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες".

Σχετικά με το πως νιώθει στη δεύτερη θητεία του : "Είναι διαφορετικά τώρα. Είχα την ευκαιρία να παίξω και πέρυσι με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια νέα κατάσταση. Φέτος είναι διαφορετικό το σύστημα, νέοι οι παίκτες και το μαθαίνω. Είναι ένας ακόμα στόχος να μάθω τα πράγματα εδώ και να προσαρμοστώ κι εγώ στην επιστροφή μου στην ομάδα.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η ζωή μας και αγαπάμε πολύ το μπάσκετ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εμπιστευόμαστε τον κόουτς και να δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτή η κατάσταση".

Από την πλευρά του ο Σον Κιλπάτρικ πρόσθεσε:

Για την προσαρμογή του: "Ακολουθώ αυτά που λέει ο προπονητής. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που προσαρμόζομαι. Το βασικό είναι να κερδίζουμε και αυτό είναι που μετράει. Έρχονται τα playoffs και πρέπει να προλάβουμε. Αν πρέπει να μιλήσω για την προσαρμογή μου, μπορώ να πω πως έχω προσαρμοστεί πολύ καλά στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού.

Το θέμα ανάμεσα στις δύο εβδομάδες είναι πως έχουμε βελτιωθεί αμυντικά. Μετά την κακή ήττα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε επιστρέψαμε και δείχναμε διαφορετική ομάδα. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο στην μέσα από την προπόνηση. Φάνηκε η αμυντική μας βελτίωση πάντως από τον τρόπο που παίξαμε άμυνα στο Κύπελλο".

Για τη Χίμκι: "Ο τρόπος που παίζουν είναι σαν τους Γκόλντεν Στέιτ. Σουτάρουν όλοι πολύ καλά, ακόμα και οι ψηλοί τους. Δουλεύουν όλη τη σεζόν με αυτό το στυλ και εμείς πρέπει να περιορίσουμε την δράση τους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ