EUROLEAGUE

Πέιν: "Έχω ακούσει ιστορίες για το ντέρμπι"

Πέιν: "Έχω ακούσει ιστορίες για το ντέρμπι"

Την επομένη της άφιξής του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού Superfoods, ο Έιντριαν Πέιν έζησε για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ από κοντά και εν συνεχεία μίλησε για αυτό στο Sport24.gr.

Μετράει μερικές μόλις ώρες στην Ελλάδα, το τζετ λαγκ συνεχίζει να τον συνοδεύει, κι όμως ο Έιντριαν Πέιν παρουσιάστηκε αρκετά ευδιάθετος στο ΟΑΚΑ . Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ είδε από κοντά το παιχνίδι με την Μπασκόνια, όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε τη νίκη, και μαζί γνώρισε το γήπεδο στο οποίο θα βρίσκεται καθημερινά μέχρι το καλοκαίρι.

Οι πρώτες του στιγμές, μόλις βγήκε από τη φυσούνα παρέα με τους Ματ Λοτζέσκι και Γιώργο Καλαϊτζάκη, συνοδεύτηκαν από ένα "ζεστό" χειροκρότημα από τον κόσμο του "τριφυλλιού", ο οποίος τον περίμενε πως και πως εδώ και καιρό. Έφτασε στην Αθήνα άλλωστε για να δώσει το "κάτι παραπάνω" στον Παναθηναϊκό Superfoods με φόντο την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ο νεοαποκτηθείς ψηλός μίλησε στο Sport24.gr μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα, λέγοντας με χαμόγελο πως " ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα, ένιωσα πολύ όμορφα. Ο κόσμος με χειροκρότησε μόλις μπήκα στο γήπεδο, οπότε άμεσα ένιωσα πιο οικεία. Είναι ωραίο που είδα τα παιδιά να παίζουν με τόσο πάθος και ένταση και να παίρνουν τη νίκη. Η ενέργεια που υπάρχει σε αυτό το γήπεδο είναι υπέροχη, ανυπομονώ γι αυτά που θα έρθουν και θα με βρουν κι εμένα στο γήπεδο, μαζί με τα άλλα παιδιά".

Το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση βέβαια με το πρώτο δικό του στην EuroLeague στο ίδιο γήπεδο, αφού το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι των "πρασίνων" για τη διοργάνωση είναι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Αλήθεια, ξέρει τι περίπου πρόκειται να συναντήσει σε τρεις εβδομάδες; " Έχω ακούσει διάφορες ιστορίες για αυτό το παιχνίδι, ότι είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, ότι ο κόσμος τρελαίνεται γι αυτό. Είμαι κάπως ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί, αλλά σίγουρα θα είναι διαφορετικό να το ζω από κοντά", απάντησε πριν ολοκληρώσει, εστιάζοντας σε αυτά που περιμένει να κάνει από εδώ και πέρα:

" Είδα τα παιδιά για πρώτη φορά, ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο μαζί τους και να δουλέψουμε παρέα. Στόχος είναι να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Έχω ακόμη τζετ λαγκ, οπότε ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μου, στο να συνηθίσω τη νέα κατάσταση και να είμαι έτοιμος όταν με χρειαστεί η ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ