EUROLEAGUE

Πέιν: "Ακόμα μαθαίνω..."

Πέιν: "Ακόμα μαθαίνω..."

Ο Έιντριαν Πέιν έκανε την αυτοκριτική του μετά το παιχνίδι με τη Βαλένθια, ενώ εστίασε στις πολλές χαμένες βολές του Παναθηναϊκού Superfoods.

Στα 17'02'' που αγωνίστηκε απέναντι στη Βαλένθια , ο Έιντριαν Πέιν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, έχοντας 12 πόντους (με 4/10 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 4/8 βολές) και 8 ριμπάουντ. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα, ο 27χρονος σέντερ δήλωσε πως " νιώθω καλά. Ο προπονητής έδωσε λεπτά σε εμένα και εγώ προσπαθώ να αντεπεξέλθω σε όλα όσα θέλει. Είναι σημαντικό γιατί έδειξα πως μπορώ να βοηθήσω στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Προσπάθησα μέσα στα λεπτά που ήμουν στο παρκέ να κάνω όσα θέλει ο προπονητής μου για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του".

" Αναφορικά με τον βαθμό προσαρμογής του στα δεδομένα της Ευρώπης, απάντησε με ειλικρίνεια πως "θα μου έβαζα Γ. Ακόμα μαθαίνω, αλλά σίγουρα μπορώ να δείξω καλύτερη εικόνα στη συνέχεια", για να προσθέσει εξηγώντας πως αυτό που χρειάζεται περισσότερο βελτίωση από εδώ και πέρα είναι " οι βολές. Έχουμε καλούς σουτέρ στην ομάδα, όμως στις βολές πρέπει να βελτιωθούμε, όπως και στα ριμπάουντ, αλλά και την άμυνά μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ