EUROLEAGUE

Πάτησε αθηναϊκό έδαφος ο Τόμας

Πάτησε αθηναϊκό έδαφος ο Τόμας

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (20/8) ο ΝτεΣόν Τόμας, προκειμένου να ενταχθεί κι αυτός στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Άλλος ένας ξένος του Παναθηναϊκού πάτησε αθηναϊκό έδαφος, προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για τον ΝτεΣόν Τόμας, ο οποίος έφτασε το πρωί της Δευτέρας (20/8) στην Αθήνα, φορώντας και αυτός μπλούζα του "τριφυλλιού".

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε ενθουσιασμένος που θα παίξει στους "πράσινους", έθεσε ως πρωταρχικό στόχο το Final Four της EuroLeague, επισήμανε τη χαρά του που θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Τσάβι Πασκουάλ (ήταν μαζί και στην Μπαρτσελόνα) και τόνισε ότι είναι έτοιμος να παίξει τόσο στο "4", όσο και στο "3".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΝτεΣόν Τόμας:

Για το Final Four της EuroLeague:

" Αυτός είναι ο στόχος κάθε παίκτη, να προσπαθεί να κερδίζει τρόπαια. Ξέρουμε πως η ομάδα έχει χρόνια να βρεθεί σε Final-4 και θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί".

Για τονΤσάβι Πασκουάλ:

" Είναι ωραία που θα συνεργαστούμε ξανά, γιατί ξέρει το παιχνίδι μου και τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Είχαμε δουλέψει μαζί στην Μπαρτσελόνα και είναι ωραίο το συναίσθημα που θα με κοουτσάρει ξανά".

Για τη θέση που αγωνίζεται:

" Ως παίκτης είναι χρήσιμο να μπορείς να αγωνιστείς σε δύο θέσεις και στο σύγχρονο μπάσκετ πρέπει. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ως «4», αφού στην Ευρώπη χρησιμοποιούνται πολύ τα κοντά σχήματα. Βέβαια μπορώ να παίξω και στο «3» και είμαι σίγουρος πως ο κόουτς Πασκουάλ θα βρει τον τρόπο να με χρησιμοποιήσει και στις δύο θέσεις".

Για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί στοΟΑΚΑ:

" Φυσικά. Είμαι ενθουσιασμένος και νομίζω παίζουμε και το πρώτο παιχνίδι της EuroLeague κόντρα στη Μακάμπι. Έχω έρθει με αρκετές ομάδες ως αντίπαλος και πάντα ήταν θορυβώδες, αλλά πλέον χαίρομαι που θα είμαι στη σωστή πλευρά, των γηπεδούχων".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ