EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Χάσαμε τον έλεγχο"

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στην κατάρρευση της ομάδας του στην τελευταία περίοδο του αγώνα με την Μπάμπεργκ, στον οποίο ο Παναθηναϊκός Superfoods γνώρισε βαριά ήττα (95-74).

Ο Παναθηναϊκός Superfoods γνώρισε βαριά ήττα στην Brose Arena από την Μπάμπεργκ , με τον Τσάβι Πασκουάλ να στέκεται μετά το τέλος της αναμέτρησης στην αμυντική αδυναμία που έδειξε η ομάδα του, κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 45χρονος τεχνικός σχολίασε πως " πρώτα απ' όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ για τη νίκη της. Νομίζω πως η εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρη. Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν παίξαμε καλά, δεν μπήκαμε στις απαιτήσεις του ματς σωστά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ξεκινήσαμε χάνοντας δέκα πόντους, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να αλλάξουμε τον αγώνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να αλλάξουμε την ροή του αγώνα, γι' αυτό και το ολοκληρώσαμε χάνοντας με δύο πόντους διαφορά. Ωστόσο, στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας και μαζί τον έλεγχο του αγώνα. Δεχθήκαμε άμεσα ένα σερί 9-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ