EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Θα κερδίσουμε και θα επιστρέψουμε στην Αθήνα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδειξε κάτι παραπάνω από σίγουρος για τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει του τέταρτου αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη δουλειά που πρέπει να κάνει το "τριφύλλι" στο WiZink Center (VIDEOS).

Ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καλείται να κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή (27/4, 22:00) κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο 45χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε μάλιστα εξόχως σίγουρος για το αυριανό αποτέλεσμα, δηλώνοντας με την στάση του βέβαιος για την ετοιμότητα της ομάδας του.

" Είναι προφανές πως πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας. Θα παλέψουμε, θα νικήσουμε και θα επαναφέρουμε τη σειρά στην Αθήνα", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του "τριφυλλιού", ο οποίος στάθηκε σε κάτι ακόμη σημαντικό: " Ξέρω την ομάδα του, τι μπορεί να κάνει. Στο προηγούμενο παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη, βρήκαμε τρόπους να σκοράρουμε, ήμασταν καλοί σε καλοί σε τακτικό επίπεδο. Πιστεύω στις δυνατότητές μας".

Αναφορικά με την τεχνική ποινή που δέχθηκε λίγο πριν από το ημίχρονο του τρίτου αγώνα, τόνισε πως " δεν θέλω να μιλάω γι αυτά τα θέματα. Αν είναι να πω κάτι, θα το πω στο τέλος της χρονιάς, όχι τώρα. Η φιλοσοφία μου είναι να μην παραπονιέμαι για τίποτα. Θα ακολουθήσω αυτή την τακτική για ακόμη μια φορά".

Τέλος, δήλωσε: " Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δουλεύουν πολύ καλά τακτικά. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε την άμυνά μας. Έχουν εκπληκτική ποιότητα, είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω σε εμάς. Θα παλέψουμε και θα βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε".

Εξίσου αποφασισμένος παρουσιάστηκε ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος σημείωσε ότι " πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές. Να μην κάνουμε τακτικά λάθη ως ομάδα. Θα είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι", ενώ αναφορικά με όσα έγιναν στο Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε πως " βγήκαμε, κάναμε κάποια πράγματα σωστά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Δεν θεωρώ πως χάσαμε κάποια ευκαιρία. Παλέψαμε. Είναι η ώρα των playoffs. Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά δεν θα έλεγα πως είναι χαμένη ευκαιρία. Σε μια σειρά το θέμα είναι να κάνεις τρεις νίκες, όχι δύο".

Δείτε τα VIDEOS του Μιχάλη Στεφάνου από το WiZink Center λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης:



TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ