ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Τελικός με Μπουντούτσνοστ"

Πασκουάλ: "Τελικός με Μπουντούτσνοστ"

Ο Τσάβι Πασκουάλ σημείωσε τη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπουντούτσνοστ (2/11, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπουντούτσνοστ (2/11, 20:00, LIVE Blog από το S port24.gr) και ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση της "πράσινης" αποστολής για το Μαυροβούνιο στάθηκε στη σημασία που παρουσιάζει για την ομάδα του η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague .

"Είμαστε στο 2-2, έχοντας χάσει στον πόντο και στην παράταση. Κάποιες φορές με την ίδια δουλειά μπορεί να κερδίσεις, κάποιες άλλες, όχι. Είναι σαν τελικός για εμάς αυτός ο αγώνας, μπορεί να είναι περίεργο να μιλάμε για τελικούς σε αυτό το σημείο της σεζόν, αλλά έτσι είναι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι, πρέπει να κερδίσουμε", ανέφερε αρχικά ο Καταλανός προπονητής , ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις αλλαγές που φέρεται να θέλει να κάνει στο ρόστερ της η Μπουντούτσνοστ:

"Δεν έχω κάποια πληροφόρηση για τις αλλαγές που θέλει να κάνει στο ρόστερ της η Μπουντούτσνοστ, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα κόντρα, αν πρέπει να προσαρμοστούμε κάπου θα το κάνουμε".

Τέλος, ο Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε για την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι: "Είναι πολύ σημαντικός για μας ο Λοτζέσκι, αλλά δεν έχουμε δικαιολογίες όταν χάνουμε ένα ματς".

Ο Ντίνος Μήτογλου από την πλευρά του παρατήρησε πως "θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα".

Όσον αφορά την Μπουντούτσνοστ τόνισε πως "είναι ομάδα με πολλές λύσεις αμυντικά και επιθετικά. Είναι πολύ σκληρή ομάδα, πιο σκληρή ίσως από κάθε άλλη που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος. Έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό και θα είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Τέλος, ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ αναφέρθηκε στο ματς με την Ζάλγκιρις: "Καταλάβαμε τα λάθη μας, έχουμε δουλέψει σε αυτά, και θα είμαστε αυτοί που πρέπει. Έχουμε έρθει με τελείως διαφορετική νοοτροπία".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ