EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Οι καλύτεροι φίλαθλοι στην EuroLeague"

Πασκουάλ: "Οι καλύτεροι φίλαθλοι στην EuroLeague"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τη διαφορά του Παναθηναϊκού Superfoods σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Κολοσσό, πριν εκθειάσει τον κόσμο του "τριφυλλιού", τον οποίο χαρακτήρισε "τον κορυφαίο στην EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επιβλήθηκε εντός έδρας της Αναντολού Εφές , με την επίθεσή του να λειτουργεί ξανά υποδειγματικά, ειδικά στο διάστημα που η τουρκική ομάδα επέμεινε σε άμυνα ζώνης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκίνησε τις δηλώσεις του, εστιάζοντας σε όσα έγιναν στις εξέδρες, κι όχι στο παρκέ.

" Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή ή καλούς ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Ένα πράγμα είναι δεδομένο: έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στην EuroLeague. Θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν για όσα έκαναν σήμερα για εμάς. Θέλω να δω την ίδια εικόνα με την Μπαρτσελόνα, που θα είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι", τόνισε αρχικά πριν προσθέσει πως " αγωνιστικά, θα έλεγα πως η εικόνα του αγώνα ήταν καλή για εμάς. Ελέγξαμε την κατάσταση σε άμυνα και επίθεση".

Σε ερώτηση που του έγινε για τη διαφορά της αποψινής εικόνας σε σχέση με αυτή απέναντι στον Κολοσσό, ανέφερε ότι " θα πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι πολλά τα παιχνίδια, απαιτείται ενέργεια διαρκώς. Κάναμε δύο σερί ταξίδια σε Βαλένθια και Ρόδο, οπότε υπήρχε σχετική κόπωση και κακή ψυχολογία μετά την ήττα στην Ισπανία. Σήμερα παίξαμε καλύτερα γιατί, εκτός των άλλων, κάναμε περισσότερες και καλύτερες προπονήσεις. Όλα παίζουν τον ρόλο τους".

Ενώ, κατέληξε σχολιάζοντας το γεγονός πως η ομάδα του είχε πλουραλισμό στην επίθεση και δη στην περιφέρεια: " Αυτό που προσπαθεί να κάνει η ομάδα, είναι να έχει καλές αποστάσεις για να βγαίνουν καλά οι έξτρα πάσες. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, όλοι οι περιφερειακοί, και γι αυτό καταφέραμε να έχουμε αυτή την εικόνα επιθετικά απόψε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ