ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί"

Πασκουάλ: "Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιωθεί"
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και τόνισε πως η ομάδα του οφείλει να βελτιωθεί.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπάγερν Μονάχου εστίασε στα 4/20 τρίποντα και στα 17 λάθη που υπέπεσε η ομάδα του στην 2η "στροφή" της EuroLeague .

Ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι, έδωσε "συγχαρητήρια στη Μπάγερν Μναχο για τη νίκη της. Ήταν ένα σκληρό και ισορροπημένο ματς. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο ως το τέλος. Για εμάς η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Είχαμε 17 λάθη και μόλις 4 στα 20 σουτ τριών πόντων και με αυτούς τους αριθμούς, ειδικά σε ένα εκτός έδρας ματς, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Είχαμε τις πιθανότητές για τη νίκη ως το τέλος, αλλά είναι δεδομένο πως πρέπει να βελτιωθούμε"

Ό Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε για το περίμενε την βελτιωμένη εικόνα της Μπάγερν Μονάχου σε σύγκριση με το ματς με την Αναντολού Εφές: "Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η καλή εικόνα της Μπάγερν. Ήταν δεδομένο πως θα παρουσιαζόταν πιο έτοιμη μετά το πρώτο ματς. Στον αγώνα με την Εφές ήταν ανταγωνιστική για 20-25 λεπτά, ωστόσο δέχθηκε 3-4 τρίποντα στη σειρά και ήταν δύσκολο να επιστρέψει. Κάθε ματς στην Ευρωλίγκα είναι ξεχωριστό, οπότε δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη".

Ο Ντίνος Μήτογλου μιλώντας στην κάμερα της Nova δήλωσε πως "σίγουρα, μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι .Είχαμε όλες τις δυνατότητες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι (σ.σ. με την Γκραν Κανάρια). Αυτά τα παιχνίδια πηγαίνουν πόντο - πόντο. Είχαμε χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα και αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Τσάβι Πασκουάλ, ανέφερε πως "είναι κίνητρο, αλλά δεν μπορώ να πω πολλά".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ