ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Κάναμε φοβερή δουλειά στα ριμπάουντ"

Πασκουάλ: "Κάναμε φοβερή δουλειά στα ριμπάουντ"

Ο Τσάβι Πασκουάλ εκθείασε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, επειδή ακολούθησαν κατά γράμμα το πλάνο και για την δουλειά που έκαναν στα ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την καλύτερη ομάδα της EuroLeague στον τομέα των ριμπάουντ και πήρε άριστα. Όχι μόνο κυριάρχησε κατά κράτος στον συγκεκριμένο τομέα (42-30), αλλά μάζεψε και 16 επιθετικά, ελέγχοντας επί σχεδόν 40 λεπτά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα μπορούσε να μην είναι απόλυτα ευχαριστημένος λοιπόν από αυτά που είδε στο παρκέ από τους παίκτες του...

" Η συγκέντρωσή μας ήταν τέλεια απόψε. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Μόνο τα τρίποντα του Κούριτς, όταν κάναμε δύο λάθη στη σειρά, επέτρεψαν στην Μπαρτσελόνα να μπει στο παιχνίδι. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου επειδή ακολουθήσαμε εξαιρετικά το πλάνο μας και αυτός ήταν ο λόγος που κερδίσαμε το παιχνίδι", σχολίασε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού, την πέμπτη σε οκτώ αγώνες.

" Πιστεύω ότι παίξαμε καλή άμυνα πάνω στην δημιουργία τηςΜπαρτσελόνα, τους ρίξαμε στις 12 ασίστ και είχαν μόνο τρία εύστοχα τρίποντα, όλα σε φάσεις ένας εναντίον ενός. Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της EuroLeague στα ριμπάουντ, βάλαμε στόχο να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ και το καταφέραμε. Κάναμε τρομερή δουλειά σε αυτό το κομμάτι", τόνισε ο Ισπανός προπονητής.

ΛΑΣΜΕ: "ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ"

Ο Στεφάν Λάσμε, ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού, είπε από τη μεριά του: " Γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Ξέρουμε ότι το κύριο όπλο μας είναι η άμυνα αλλά πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο σε αυτόν τον τομέα. Απόψε παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και το να παίζουμε τέτοια άμυνα απέναντί της, είναι μεγάλο «συν» για εμάς. Είναι μία νίκη που μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια".

Στην κάμερα της Nova μίλησε επίσης και ο Ντεσόν Τόμας, που τόνισε αναφορικά με τη νίκη των "πράσινων": " Προσπαθώ όποτε μπαίνω στο γήπεδο να προσφέρω ενέργεια. Κατανοώ όσο περνάει ο καιρός καλύτερα το ρόλο μου. Οι συμπαίκτες μου πιστεύουν σε μένα, ο προπονητής πιστεύει σε μένα. Πρέπει να είμαι πάντα έτοιμος".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ