EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει το φαβορί της σειράς"

Πασκουάλ: "Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει το φαβορί της σειράς"
EUROKINISSI

Παρά το +28 στο πρώτο παιχνίδι των playoffs, ο Τσάβι Πασκουάλ επεσήμανε για μια ακόμη φορά πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί στη σειρά με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε με εμφατικό τρόπο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι των playoffs, παρόλ' αυτά ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αλλάζει λογική. Ο προπονητής των "πρασίνων" επεσήμανε για μια ακόμη φορά -πριν από τη σημερινή (18/4) προπόνηση- πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στις δύο πλευρές του παρκέ, ενώ χαρακτήρισε εκ νέου τη "Βασίλισσα" ως το φαβορί στη σειρά.

" Δεν χρειάζεται να κάνουμε reset στο μυαλό μας, πρέπει να πάμε με τον ίδιο τρόπο. Στα playoffs δεν μπορείς να σταματήσεις, πρέπει να συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κοιτάμε προς την ίδια κατεύθυνση. Όταν κερδίζεις, κάνεις το ίδιο. Όταν χάνεις, κοιτάζεις τι πήγε λάθος και προσπαθείς να το διορθώσεις", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 45χρονου τεχνικού πριν από την έναρξη της προπόνησης, για να προσθέσει πως " η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σπουδαία ομάδα, με ταλέντο και περισσότερη εμπειρία από εμάς. Ξέρω ότι θα αντιδράσουν και θα ξεκινήσουν πολύ πιο επιθετικά το παιχνίδι. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί της σειράς, δεδομένης της εμπειρίας των παικτών της".

Όσο για τα στοιχεία που θα αλλάξουν σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι; " Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον τρόπο για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι", απάντησε.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ