EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Η κακή επίθεση χάλασε την άμυνά μας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG / / (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BAMBERG / / (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Πασκουάλ αιτιολόγησε πως η κακή επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού Superfoods έφερε την αμυντική κατάρρευση στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τι δήλωσαν οι Κέι Σι Ρίβερς και Ζακ Όγκαστ.

Μετά από τη συντριβή από την ΤΣΣΚΑ Μόσας, ο Παναθηναϊκός Superfoods επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (27/10, 21:30) του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι "πράσινοι" θέλουν να δημιουργήσουν αήττητο εντός έδρας σερί σε βάρος της τουρκικής ομάδας, η οποία χθες (25/10) επικράτησε δύσκολα της Αναντολού Εφές.

Οι back to back αγωνιστικές σημαίνουν κούραση, αλλά και ελάχιστο χρόνο για διορθώσεις σε σχέση με όσα έγιναν στα παιχνίδια της Τετάρτης. Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε με δηλώσεις του πριν από την έναρξη0 της μοναδικής προπόνησης που θα κάνει το "τριφύλλι" πριν από τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε πως " πρέπει να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως η Φενέρμπαχτσε. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, που το δίνουμε μπροστά στο κοινό μας. Είμαστε υπό κατασκευή, αλλά πρέπει να κάνουμε πράγματα παραπάνω για να κερδίσουμε. Δεν είμαστε καλοί στην άμυνα, δεν παίζουμε με τον σωστό τρόπο για διαφορετικούς λόγους. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αυτό το πρόβλημα προέκυψε λόγω των λαθών μας, αφού οι αντίπαλοι έβαλαν πολλά εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Χθες δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση κι από εκεί δημιουργήθηκε πρόβλημα στην άμυνα".

Για το γεγονός πως οι "πράσινοι" θα βρουν απέναντί τους την ομάδα που τους "σκούπισε" πέρσι στα playoffs, εξήγησε ότι " είναι διαφορετική η φετινή χρονιά, δεν έχει σχέση με πέρσι. Είμαστε στην εκκίνηση της νέας σεζόν και θέλουμε τη νίκη. Είναι μια καλή ευκαιρία απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο".

Ο Κέι Σι Ρίβερς είχε να προσθέσει πως " δεν βάλαμε τόση προσπάθεια όσο χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, όσο θέλαμε τουλάχιστον στην αναμέτρηση. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, ειδικά στο β' μέρος. Το είδαμε τόσο με Μπαρτσελόνα όσο και με ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι σημαντικό να προστατεύσουμε το γήπεδό μας, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να πάμε καλά. Το ίδιο θέλουμε, όπως το κάναμε πέρσι. Να έχουμε ένα φρούριο εδώ και μετά να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στο εξωτερικό".

Από την πλευρά του, ο Ζακ Όγκαστ εξήγησε ότι " είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Είδαμε τα λάθη μας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να παλέψουμε για τη νίκη. Στη Ρωσία ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, δώσαμε στους αντιπάλους μας το δικαίωμα να βρουν ρυθμό. Το ΟΑΚΑ βοηθάει πάντα, μας ηρεμεί, μας δίνει ασφάλεια. Πρέπει όμως να πάμε στα εκτός έδρας παιχνίδια με μεγαλύτερη ετοιμότητα και επιθετικότητα. Προσωπικά δεν με φοβίζουν τα μεγάλα φώτα της EuroLeague, είναι κάτι που με συναρπάζει".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ