EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Γλίστρησε η νίκη από τα χέρια μας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν είχε όρεξη για πολλές κουβέντες στη Συνέντευξη Τύπου του WiZink Center, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Superfoods να επισημαίνει ότι η νίκη γλίστρησε από τα χέρια της ομάδας του.

Λακωνικός παρουσιάστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ στη Συνέντευξη Τύπου του WiZink Center, λίγη ώρα μετά το φινάλε του τρίτου προημιτελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης . Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods σημείωσε αρχικά:

" Η νίκη γλίστρησε από τα χέρια μας στα τελευταία λεπτά. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, παρότι στο β' και το γ' δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο. Ξέραμε πώς να γυρίσουμε στο παιχνίδι. Η νίκη γλίστρησε από τα χέρια μας, αλλά η ουσία δεν αλλάζει: η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο 2-1 και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την Παρασκευή", ενώ σε ερώτηση για το κίνητρο που μπορεί να δώσει στους παίκτες του εν όψει της τέταρτης αναμέτρησης με τη "Βασίλισσα", απάντησε πως " το κίνητρο βρίσκεται στα ύψη επειδή παίζουμε για την πρόκριση στο Final Four".

Τέλος αναφορικά με τον Σέρχιο Γιουλ, είπε: " Ξέρουμε την ποιότητά του, ότι είναι ένας από τους καλύτερους του πλανήτη. Έχει την ποιότητα και την έβγαλε στο παρκέ με τα δύο σερί τρίποντα που έβαλε. Του αξίζουν συγχαρητήρια".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ