EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Φυσικά κι είμαι εκνευρισμένος"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε πολύ εκνευρισμένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός Superfoods στη Μαδρίτη, ενώ παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υπέστη νέα βαριά εκτός έδρας ήττα , αυτή τη φορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα αυτό που διακυβεύεται πλέον να μην είναι η τετράδα, αλλά η... οκτάδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ παρουσιάστηκε αρκετά προβληματισμένος μετά το φινάλε της αναμέτρησης, εξηγώντας πως "η Ρεάλ ήταν καλύτερη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο πράγματα ήταν απαράδεκτα για εμάς σήμερα. Το ξεκίνημά μας στον αγώνα και στο τρίτο δεκάλεπτο όπου χάσαμε κάθε ευκαιρία για νίκη. Πιστεύω ότι στα πρώτα πέντε λεπτά δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Μετά από αυτό βελτιωθήκαμε κάπως. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ, τομέας πάντοτε δύσκολος εδώ. Σπάσαμε τον ρυθμό της Ρεάλ και συνεχίσαμε έτσι ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο καταστρέψαμε ό,τι είχαμε κάνει σε αυτό το διάστημα. Βρεθήκαμε 10 πόντους πίσω, δεν παίξαμε άμυνα και δεν μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι περισσότερο από το ματς".

Για τις πιθανότητες να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ και στα playoffs, τόνισε πως " έχουμε πέντε ματς ακόμη. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να επιστρέψουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν, όλο τον Ιανουάριο. Τώρα είμαστε σε κακή στιγμή. Από τον Φεβρουάριο δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε τον εαυτό μας. Όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να επιστρέψουμε στο κανονικό μας επίπεδο και να γίνουμε ένας επικίνδυνος αντίπαλος για κάθε ομάδα".

Όσο για το αν είναι εκνευρισμένος με την ομάδα του, απάντησε ότι: " Φυσικά είμαι εκνευρισμένος. Δεν παίξαμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Η Ρεάλ είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή και είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εδώ. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχθήκαμε 54 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο καταστρέφοντας ό,τι είχαμε πετύχει στα πρώτα είκοσι λεπτά, κάτι που είναι απαράδεκτο για μια ομάδα τη δική μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ