EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Είναι τελικός με Νταρουσάφακα"

Πασκουάλ: "Είναι τελικός με Νταρουσάφακα"
STOLISVAGGELIS

Για την αυριανή (25/11) σημαντική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods κόντρα στην Νταρουσάφακα μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ. Τι είπε για την επιστροφή Τζέιμς και τον Γκάμπριελ που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του.

Η προετοιμασία του "τριφυλλιού" για την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα, ολοκληρώνεται με τον Τσάβι Πασκουάλ να βλέπει μετά τον Μάικ Τζέιμς και τον Κένι Γκάμπριελ στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Ο Καταλανός τεχνικός χαρακτήρισε “τελικό” το ματς με τους Τούρκους καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

" Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ειδικά τώρα που προερχόμαστε από δύο ήττες και ειδικά η μία ήταν στην έδρα μας. Είναι σαν ένας τελικός για εμάς και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα αλλά και σωστά στην επίθεση. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό", σχολίασε αρχικά ο Πασκουάλ και στη συνέχεια μίλησε τόσο για τον Μάικ Τζέιμς, όσο και τον Κένι Γκάμπριελ αναφορικά με την απόφαση που θα πάρει για την χρησιμοποίηση τους λέγοντας " δε ξέρουμε ακόμα το τι θα γίνει με τον Τζέιμς. Είναι μια απόφαση που θα παρθεί από εμένα, από μέρα σε μέρα. Όσο για τον Κένι Γκάμπριελ, θα τον δούμε και στη σημερινή προπόνηση και θα αποφασίσουμε μετά το τέλος της ή αύριο πρωί".

Μπουρούσης: "Μακάρι να παίξουν και οι δύο"

Στον Μάικ Τζέιμς αλλά και τον Κένι Γκάμπριελ αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης που έδωσε το σύνθημα για επιστροφή στις νίκες. " Η Νταρουσάφακα έχει δείξει ότι έχει κερδίσει πολλά παιχνίδια εκτός έδρας. Προερχόμαστε από δύο πολύ "επίπονες" ήττες στη Ρεάλ και από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να σηκωθούμε στα πόδια μας", ανέφερε αρχικά ο διεθνής σέντερ και σχετικά με τον Γκάμπριελ υποστήριξε: " Αυτό σημαίνει πως ο πρόεδρος κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Πήρε έναν παίκτη ο οποίος θα μας βοηθήσει στην πορεία. Σίγουρα θα ήταν μεγάλη ευχή για εμάς να παίξει ακόμα και αύριο αν μπορεί, τόσο ο Γκάμπριελ όσο και ο Μάικ (σ.σ. Τζέιμς), αλλά από εκεί και πέρα θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι".

Φελντέιν: "Είμαστε... πεινασμένοι για να πετύχουμε"

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Φελντέιν σχολίασε: " Μπορεί να μην έχω δει πολλά παιχνίδια της Νταρουσάφακα αλλά ξέρω ότι πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει πολλούς καλούς Αμερικανούς και έναν πολύ καλό προπονητή. Ο Άντερσον είναι ένας πολύ καλός σκόρερ, ενώ έχει αθλητικούς φόργουορντ αλλά και παίκτες με εμπειρία όπως ο Σλότερ. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, μιας και προερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας. Την Παρασκευή χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό με τον κόσμο μας και τώρα είμαι… πεινασμένοι για να πετύχουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ