ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Δεν υπάρχει ενδεχόμενο ενίσχυσης"

Πασκουάλ: "Δεν υπάρχει ενδεχόμενο ενίσχυσης"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση στο άμεσο μέλλον.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη ( 75-67 ) επί του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του τονίζοντας πως οι πράσινοι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κάποια διορθωτική κίνηση.

O Kαταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν σκέψεις ενίσχυσης της ομάδας του, όπως είχε γίνει με τους Πέιν και Τζέιμς: "Δεν κάνω δημόσια σχόλια γι' αυτό το θέμα. Μπορώ να πω, όμως, ότι δεν υπάρχει τίποτα για το άμεσο μέλλον. Περιμένουμε όλοι οι παίκτες να αναρρώσουν και να βελτιωθούμε ως ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θέλουμε να επανέλθουμε στο επίπεδο που είχαμε σε άλλες στιγμές".

Νωρίτερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, είχε πει: " Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, πάνω - κάτω. Στην άμυνα ήμασταν εντάξει, είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Βρήκαμε πλεονεκτήματα στον αιφνιδιασμό. Τελειώσαμε το ημίχρονο με 11 πόντους μπροστά. Ξεκινήσαμε άσχημα το τρίτο δεκάλεπτο στην άμυνα, δεχτήκαμε 7 πόντους γρήγορα. Σε εκείνη την περίοδο για 7' παίζαμε καλά, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ και πολλά λέι απ. Μετά το 27' χάσαμε τον έλεγχο με πολλά λάθη, με επιθετικά φάουλ και με νεύρα, γιατί παίζαμε υπό πίεση, ύστερα από αυτές τις τρεις ήττες. Δεν παίζαμε καλά. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα παλέψαμε στην επίθεση και βρήκαμε σκορ στο ανοιχτό γήπεδο, γι' αυτό και νικήσαμε".

Όσον αφορά για την εικόνα της ομάδας του στο ματς με την Νταρουσάφακα και το Περιστέρι, είπε: " Πιστεύω πως νιώθουμε κάποια πίεση λόγω των παιχνιδιών που έχουμε χάσει. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού δυσκολευόμαστε να τελειώσουμε το ματς και αυξάνεται η πίεση. Έτσι, κάνουμε περισσότερα λάθη. Επίσης, έχουμε πρόβλημα στο ροτέισιον, καθώς έχουμε δύο απουσίες. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, προσπαθεί να μας βοηθήσει, αλλά δεν ήταν σε άριστη κατάσταση σωματικά. Γι' αυτό και υπάρχει μια ανισορροπία στο παιχνίδι μας. Επιπλέον, ο Καλάθης χτύπησε στο 3΄, αλλά συνέχισε να παίζει, χωρίς να έχει την ίδια ταχύτητα. Όπως πάντα έκανε μία προσπάθεια για να βοηθήσει".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ