EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Δεν είναι μπλόφα η απόφαση να φύγει από την EuroLeague ο Παναθηναϊκός"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του Παναθηναϊκού να φύγει από την EuroLeague δεν είναι μπλόφα, αλλά μία πραγματικότητα, ενώ έχρισε την Ρεάλ φαβορί της σειράς.

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε συνέντευξη στην "Mundo Deportivo" με αφορμή την σειρά των playoffs της EuroLeague κόντρα στην Ρεάλ που ξεκινάει αύριο (17/4). Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε αγωνιστικά θέματα, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις σχετικά με την κόντρα του Παναθηναϊκού με την EuroLeague και την απόφαση των "πράσινων" να αποχωρήσουν από την διοργάνωση στο τέλος της σεζόν .

Ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε από τον Ισπανό δημοσιογράφο αν αυτή η ανακοίνωση του Παναθηναϊκου δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία μπλόφα, με τον ίδιο να είναι ξεκάθαρος: " Μπλόφα η αποχώρηση από την EuroLeague; Δεν δουλεύουν έτσι τα πράγματα εδώ. Όταν κάποιος λέει ότι θα κάνει κάτι, το κάνει. Η κατάσταση ίσως αλλάξει στο μέλλον, αλλά δεν πρόκειται για μία απειλή, είναι μία απόφαση που έχει πάρει ο σύλλογος".

Αναφερόμενος στην συνέχεια στην σειρά με την Ρεάλ, ο Πασκουάλ έχρισε φαβορί τους Ισπανούς: " Η Ρεάλ είναι το φαβορί. Και λόγω ονόματος και λόγω της πρόσφατης ιστορίας. Ξεκάθαρα μάλιστα. Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός έχει βαρύ όνομα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι δύσκολο να κρατήσεις την Ρεάλ κάτω από τους 80 πόντους. Είναι πολύπλοκος αντίπαλος, με πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Η Ρεάλ, η ΤΣΣΚΑ και η Φενέρμπαχτσε ήταν από την αρχή της διοργάνωσης τα φαβορί".

Αναφερόμενος στην κατάσταση του Παναθηναϊκού, ο τεχνικός των "πράσινων" παραδέχθηκε ότι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό: " Είχαμε σημαντικές απώλειες τους τελευταίους δύο μήνες, με τον Λοτζέσκι, τον Ντένμον, τον Παππά και τον Ρίβερς. Όλα αυτά μετράνε. Οι παίκτες επιστρέφουν, αλλά δεν βρίσκονται στο επίπεδο που βρισκόντουσαν. Για να κερδίσεις όμως ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Φενέρμπαχτσε και η Ρεάλ πρέπει να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο κι εμείς δεν βρεθήκαμε εκεί".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ