EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Δεν είναι εύκολο να νικήσεις τρεις φορές τον Ολυμπιακό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / KHIMKI - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ, ο Κέι Σι Ρίβερς και ο Ίαν Βουγιούκας έκαναν δηλώσεις ενόψει του αυριανού (2/3, 21:15) τέταρτου ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα διασταυρωθούν για τέταρτη φορά φέτος και οι "πράσινοι" δεν έχουν τίποτε άλλο κατά νου εκτός από το 4-0 κόντρα στον "αιώνιο". Η νίκη στον αυριανό αγώνα (2/3, 21:15) αποτελεί άλλωστε αυτοσκοπό για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία την έχει άμεση ανάγκη προκειμένου να πλησιάσει περισσότερο την πρώτη τετράδα της EuroLeague.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova για την αυριανή αναμέτρηση, έκανε σύγκριση της πίεσης που υπάρχει μεταξύ των ισπανικών και των ελληνικών ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία των νεοφερμένων Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν. Δηλώσεις αναφορικά με το τέταρτο φετινό ντέρμπι των "αιώνιων" έκαναν ακόμα και δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Κέι Σι Ρίβερς και ο Ίαν Βουγιούκας.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπαν οι Τσάβι Πασκουάλ, Ίαν Βουγιούκας και Κέι Σι Ρίβερς:

ΤΣΑΒΙ ΠΑΣΚΟΥΑΛ

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Ναι, πάντα το αίσθημα είναι το ίδιο, είναι μεγάλο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολο για μας, το να κερδίσεις τρεις φορές απέναντι σαν μια ομάδα όπως τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο, αλλά το καταφέραμε".

Για το που υπάρχει μεγαλύτερη πίεση:" Για τον προπονητή είναι το ίδιο πράγμα, πριν από αυτά τα παιχνίδια η πίεση είναι η ίδια. Νομίζω στην Ελλάδα για τους φιλάθλους είναι πιο σημαντικά αυτά τα ματς, ενώ στην Ισπανία είναι διαφορετικά, καθώς μόνο όταν κρίνεται κάτι γίνεται σημαντικό ένα ματς Ρεάλ Μαδρίτης -Μπαρτσελόνα".

Για τους νέους παίκτες:" Και οι δύο ομάδες έχουμε 15 – 16 παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι, θέλουμε αυτοί οι παίκτες να προσαρμοστούν και να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν , νομίζω θα γίνουμε πιο δυνατοί, δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά αυτοί που παίζουν να μας δίνουν βοήθεια".

ΚΕΪ ΣΙ ΡΙΒΕΡΣ

Για το τι περιμένει από την άμυνα του Ολυμπιακού πάνω του:"Δεν ξέρω τι θα γίνει δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον κανένας δεν μπορεί, περιμένω μια σκληρή άμυνα και να είναι προσαρμοσμένη πάνω μου, εγώ θα προσπαθήσω να μπω μέσα στο παιχνίδι δυνατά όπως κάνω πάντα και να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό:"Για μένα το σουτ είναι τέχνη υπάρχουν βραδιές που θα βάλω 0/11 και άλλες που θα βάλω 9/11, δεν παίζει ρόλο αυτό, ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό. Δουλεύω καθημερινά για αυτό, αυτή είναι η δουλειά μου αυτή είναι η τέχνη μου δεν έχει σημασία πότε θα το βάλω το σου, αν θα είναι το πρώτο ή ερχόμενος από τον πάγκο".

Για το τι πρέπει να κάνουν οι "πράσινοι" στα δύσκολα ματς:"Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ξεκινάμε και να τελειώνουμε τα ματς καλά και να δείχνουμε στον αντίπαλο ότι θα έχουν μια δύσκολη δουλειά απέναντι μας, δεν αρκούν 30-35 λεπτά, πρέπει να παίζουμε καλά για 40 λεπτά, πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε το αφεντικό των αγώνων".

ΙΑΝ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:"Είναι ένα ματς που έχει μεγάλη σημασία είτε είναι για την Ευρωλίγκα, είτε για κάπου αλλού. Οι παίκτες το περιμένουν πως και πως υπάρχει πάντα ένας νικητής. Νομίζω πως εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη και θα το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο".

Για την βαθμολογική πίεση που έχει ο Παναθηναϊκός:"Το αντίστοιχο ήταν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά εκείνη την φορά ήταν αυτοί που είχαν το βαθμολογικό άγχος. Δουλέψαμε καλά, είδαμε και τους καινούριους παίκτες, είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το αποδείξουμε. Με την βοήθεια του κόσμου που έχει κάνει sold out και θα μας βοηθήσει".

Για το υπερτερεί κάπου ο Παναθηναϊκός:"Δύσκολα να πεις κάτι τέτοιο, έχουμε κρατήσει κάποιους παίκτες από πέρυσι, όποιος βρεθεί σε καλή μέρα στο προηγούμενο ματς δεν ξεκινήσαμε καλά και πρέπει τώρα να το κάνουμε και να μπούμε δυνατά στο ματς".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ