EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Απαράδεκτο ό,τι έγινε στο πρώτο μέρος"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, ο Τσάβι Πασκουάλ εστίασε σε όσα πήγαν λάθος στο α' μέρος και έφεραν τον Παναθηναϊκό Superfoods σε θέση να κυνηγάει.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πανηγύρισε την σπουδαία νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο στο Mediolanum Forum , πλην όμως ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έμεινε στο αποτέλεσμα.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης επί ιταλικού εδάφους, ο προπονητής των "πρασίνων" εξήγησε στην κάμερα της EuroLeague πως " ήταν ξεκάθαρο πως στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν εντελώς διαφορετική. Παίξαμε καλύτερη άμυνα, ξεκινήσαμε από αυτό το κομμάτι κι αυτό μας βοήθησε να είμαστε καλύτεροι και στην επίθεσή μας. Νομίζω πως είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη στα πρώτα είκοσι λεπτά. Δεν παίξαμε καθόλου άμυνα κι αυτό πρέπει να μάθουμε από τη σημερινή νίκη εν όψει των playoffs".

Στη Συνέντευξη Τύπου του Mediolanum Forum ανέφερε αρχικά: " Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που τελειώσαμε την κανονική περίοδο με 19 νίκες, πράγμα εξαιρετικό, κερδίζοντας ένα ματς που ήταν το πέμπτο στη σειρά, κάτι ανάλογο δηλαδή με πέρσι. Αυτό αποτελεί δείγμα του ότι είμαστε έτοιμοι για τα playoffs. Πρέπει να βελτιωθούν κάποιοι παίκτες, αλλά θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον κάθε αντίπαλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης", για να συνεχίσει εστιάζοντας στο τεχνικό κομμάτι της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο:

" Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου άμυνα γι’ αυτό και η Αρμάνι ήταν πολύ καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Αλλάξαμε την εικόνα του ματς. Αρχικά βελτιώσαμε πολύ την άμυνά μας και στη συνέχεια και την επίθεσή μας, σκοράροντας αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό και βάζοντας κάποια ανοιχτά σουτ. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα από την κανονική του διάρκεια. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού.

Στην παράταση ο αγώνας πήγαινε πόντο-πόντο αλλά βρήκαμε τον τρόπο να φτάσουμε στη νίκη. Επαναλαμβάνω πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, και αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα καθώς στα playoffs θα είναι αδύνατον να επιστρέψεις στο ματς μετά από ένα τόσο κακό πρώτο μέρος. Εύχομαι τα καλύτερα στην Αρμάνι στη συνέχεια των υποχρεώσεών της στο εγχώριο πρωτάθλημα".

Αναφορικά με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου της ομάδας -και- στο Μιλάνο, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: " Το έχω ξαναπεί πως έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Όπου κι αν παίζουμε, σε οποιαδήποτε χώρα, είναι δίπλα μας. Μας δίνουν τρομερή δύναμη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν να μας στηρίξουν και εδώ, στο Μιλάνο. Ευχόμαστε να τους ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη παίρνοντας την πρόκριση για το Final Four".

NTENMON: "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ PLAYOFFS"

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Ντένμον σημείωσε στην κάμερα της NOVA πως " η Αρμάνι ήταν δυνατή στο ξεκίνημα. Δεν είχαμε τόση ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν βελτιωμένοι, είχαμε εμείς ενέργεια και παίξαμε καλύτερη άμυνα. Μείναμε ενωμένοι ως ομάδα. Κάθε ομάδα στην EuroLeague είναι ανταγωνιστική. Θέλαμε να κρατήσουμε το μομέντουμ μας, πριν από τα playoffs", για να προσθέτει αμέσως μετά:

" Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι αντίπαλός μας στα playoffs. Όταν γίνουν και τα υπόλοιπα ματς θα ξέρουμε. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε προετοιμασμένοι για όποιον βρούμε απέναντί μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ