EUROLEAGUE

Παππάς: "Δεν ασχολούμαστε με ίντριγκες"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού Superfoods στην EuroLeague, εξηγώντας πως το "τριφύλλι" έχει τις δυνατότητες να βρεθεί στο Final Four.

Ακόμη μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό Superfoods στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Νταρουσάφακα πήρε τη νίκη ( 77-72 ). Οι γηπεδούχοι πέτυχαν εφτά αναπάντητους πόντους στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα, για να φτάσουν στη νίκη.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Νίκος Παππάς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την ήττα του "τριφυλλιού" και τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει η ομάδα του φέτος στην EuroLeague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα πό την Νταρουσάφακα: " Προφανώς η Νταρουσάφακα δεν είναι εύκολη ομάδα. Εχει κάνει τεράστια οικονομική επένδυση τα τελευταία χρόνια. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν έχει τυχαίους παίκτες, αλλά δυστυχώς δνε τα καταφέραμε. Το πιο σημαντικό ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό. Ξέραμε πως ο κόουτς Μπλατ παίζει με πολλά σχήματα. Δυστυχώς χάσαμε διαφορές και δεν προλάβαμε να το γυρίσουμε".

Για την εντυπωσιακή εμφάνιση του Μπραντ Ουάναμεϊκερ: " Δεν βγήκε η άμυνα πάνω του. Ξέραμε πως έπρεπε να τον περιορίσουμε για να πάρουμε τη νίκη εδώ. Είναι ο κινητήριος μοχλός και τελικά σημείωσε περισσότερους πόντους από τον μέσο όρο του. Είχαμε και κακές επιλογές και χάσαμε δίκαια. Σίγουρα όταν παίζεις με αυτές τις ομάδες, περιμένεις την ευκαιρία να κλέψεις το ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειαζόταν να το κλέψει, μπορούσε να το πάρει με τη μαγκιά του. Δυστυχώς χάσαμε τις διαφορές και είχαμε κάποιες άσχημες επιλογές".

Για τα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού, εντός κι εκτός έδρας: " Στο ΟΑΚΑ ο ενθουσιασμός μάς οδηγεί σε νίκες. Εκτός έδρας, όταν δέχεσαι ένα καλάθι μπορεί να αρχίσει η κατηφόρα. Θεωρώ ότι πρέπει να το ισορροπήσουμε και να πάρουμε επιτέλους ένα μεγάλο διπλό".

Για το πως έχει αλλάξει αγωνιστικό στυλ, βοηθώντας σημαντικά στην άμυνα πλέον: " Τώρα αυτό το χτίζετε και λίγο εσείς οι δημοσιογράφοι. Οταν σκοράρεις πολλούς πόντους δημιουργείται μία προκατάληψη πως δεν παίζεις άμυνα. Ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά θέλω να βοηθάω την ομάδα μου με οποιονδήποτε τρόπο για να παίρνει νίκες. Εχω περάσει πολλά αυτά χρόνια. Προσπαθώ να βοηθάω με κάθε τρόπο. Η ομάδα είναι χτισμένη για μεγάλα πράγματα και με κάθε αφορμή πρέπει να δίνουμε το καλύτερο".

Για το που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός φέτος: " Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα. Θεωρώ πως έχουμε το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων. Αφού έχουμε φτάσει στα προημιτελικά, τότε στόχος μας είναι το Final Four. Δεν ασχολούμαστε με ίντριγκες που ακούγονται του τύπου "να βγούμε 6οι και να παίξουμε με τον Ολυμπιακό". Κυνηγάμε κάθε ματς ξεχωριστά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ