EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Κάναμε κατάθεση ψυχής"

Παπαπέτρου: "Κάναμε κατάθεση ψυχής"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε στο Κάουνας τη Ζάλγκιρις επειδή έπαιξε σκληρά, δηλώνοντας περήφανος για τους συμπαίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σπουδαία νίκη με 86-85 στο Κάουνας επί της Ζάλγκιρις, βγάζοντας σκληράδα για να ματσάρει την ενέργεια των Λιθουανών. Σε αυτό το γεγονός στάθηκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο κανάλι των "πράσινων".

" Μείναμε ενωμένοι σαν οικογένεια. Δουλέψαμε, προετοιμαστήκαμε και δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Κάναμε μία κατάθεση ψυχής, όλοι δώσαμε το 100%, παίξαμε με σκληράδα, στα όρια του φάουλ και όταν το κάνεις αυτό δίνεις την δυνατότητα στον εαυτό σου να κερδίσει" δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ, για να συμπληρώσει:

"Σίγουρα κάναμε λάθη, αλλά αυτό που μένει η νίκη. Είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου, για όλη την ομάδα και για το τεχνικό επιτελείο που νομίζω έφεραν εις πέρας αυτό το παιχνίδι που ήταν μία δύσκολη αποστολή".

Κλείνοντας, είπε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που στήριξε την ομάδα στο Κάουνας: " Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μας στήριξε πολύ, μας στηρίζει σε όλη την διάρκεια αυτού του ταξιδού. Δεν έχουμε κάνει τις νίκες που θα θέλαμε να κάνουμε, αλλά μόνο να βλέπεις τόσο κόσμο μαζί μας στο Κάουνας και ξενοδοχείο είναι κάτι το εξαιρετικό. Τους ευχαριστούμε πολύ".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Παπαπέτρου:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ