EUROLEAGUE

Παπαπέτρου: "Δεν λέω ότι ήμασταν άτυχοι ή ότι δεν φταίμε"

EUROLEAGUE / ΧΙΜΚΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΧΙΜΚΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη σημασία της αυτοσυγκέντρωσης στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές. "Σημασία έχει να κερδίζουμε με σωστή νοοτροπία" είπε χαρακτηριστικά

Ρεαλιστής ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές , παραδέχθηκε ότι η ομαδα του δεν μπήκε καλά στη σεζόν χωρίς να ψάξει δικαιολογίες. " Δεν υπάρχει ένα κουμπί, μακάρι να υπήρχε" είπε ο Έλληνας περιφερειακός στην κάμερα της NOVA, που στάθηκε στη σημασία της συγκέντρωσης ώστε οι πράσινοι να παίρνουν νίκες έστω και με μισό πόντο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ:

" Νομίζω είναι θέμα νοοτροπίας, πως προσεγγίζει κάθε παίκτης έναν αγώνα. Ξέρουμε ότι παίζουμε καλά για διαστήματα, αλλά αυτό δεν αρκεί. Αν παίζεις για τρία δεκάλεπτα και χάνεις... Πρέπει να καταλάβεις τι κάνεις λάθος και να το βελτιώσεις. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα, να είμαστε σκληροί όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στην επίθεση. Όλοι έδωσαν ενέργεια και έκαναν το κάτι παραπάνω για να πάρουμε τη νίκη.

Το σημαντικό είναι να κάνεις αυτό που πρέπει για να κερδίζει η ομάδα. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, να είσαι έτοιμος και να έχεις σωστή νοοτροπία. Δεν κάναμε το ξεκίνημα που θέλαμε, αλλά πρέπει να βρούμε τους εαυτούς μας για τη συνέχεια. Μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν πως το καλύτερο, γι' αυτό είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει ένα κουμπί, μακάρι να υπήρχε. Δεν λέω ότι ήμασταν άτυχοι ή ότι δεν φταίμε, όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά όταν κερδίζεις έστω και με έναν πόντο. Αυτό είναι το σημαντικό. Καταλαβαίνουμε τι χρειάζεται για να "κλείσεις" τα παιχνίδια, χρησιμοποιούμε τα ματς σαν εμπειρίες και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ