EUROLEAGUE

Παπαδόπουλος: "Ο Ντένμον είναι αθλητής του Παναθηναϊκού"

Παπαδόπουλος: "Ο Ντένμον είναι αθλητής του Παναθηναϊκού"
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή του Μάρκους Ντένμον, ο εκπρόσωπος του, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, την διέψευσαν και ο Μάνος Παπαδόπουλος πήρε θέση για το θέμα μέσω επίσημης δήλωσης.

Το βράδυ της Δευτέρας (24/06), ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή του Μάρκους Ντένμον. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που εκπροσωπεί τον Αμερικανό, έσπευσε να διαψεύδει την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "πράσινοι", κάτι που έκανε και ο ίδιος ο παίκτης αργότερα.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση μέσω του προέδρου της, Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Ντένμον είναι αθλητής του Παναθηναϊκού, αλλά παράλληλα τόνισε πως οι "πράσινοι" δεν καταδέχονται να έχουν στο ρόστερ τους παίκτη που δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα.

Αναλυτικά:

" Ο Μάρκους Ντένμον δεν άσκησε το δικαίωμα αποδέσμευσής του από τον Παναθηναϊκό και κατόπιν τούτου αποτελεί αθλητή της ομάδας μας. Αν κι εφόσον προκύπτουν διαφωνίες ή διαφορές απόψεων ακόμη και σε τόσο ξεκάθαρα θέματα, υπάρχει πάντα η επιλογή της FIBA, ώστε να δοθεί λύση. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε αθλητή να επιθυμεί την αποδέσμευσή του από κάποια ομάδα, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έρθει να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με τον Σύλλογο τον τρόπο αποδέσμευσής του. Ο Παναθηναϊκός ουδέποτε, άλλωστε, θέλησε ή καταδέχεται να έχει στο ρόστερ του οποιονδήποτε αθλητή, ο οποίος δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ