EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Χωρίς Λάνγκφορντ, αλλά με Πέιν και Λοτζέσκι στο Κάουνας

Παναθηναϊκός: Χωρίς Λάνγκφορντ, αλλά με Πέιν και Λοτζέσκι στο Κάουνας
EUROKINISSI

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ζάλγκιρις (18/1, 20:00), ενώ στο Κάουνας θα κριθεί η συμμετοχή των Ματ Λοτζέσκι και Έιντριαν Πέιν στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Χωρίς τον Κιθ Λάνγκφορντ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι (18/1, 20:00) με την Ζάλγκιρις, ενώ ο Ρικ Πιτίνο θα μάθει στο Κάουνας αν θα έχει στην διάθεσή του τους Ματ Λοτζέσκι και Έιντριαν Πέιν.

Ο Κιθ Λανγκφορντ την Τετάρτη (16/1) ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα το πρόγραμμα θεραπείας του και δεν θα ταξιδέψει στην Λιθουανία. Αντιθέτως στο Κάουνας θα ταξιδέψουν οι Ματ Λοτζέσκι και Έιντριαν Πέιν, αλλά η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την Ζάλγκιρις θα αποφασιστεί στην Λιθουανία. Ο Αμερικανός σέντερ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, έχει αυξημένες πιθανότητες για να αγωνιστεί, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως διανύει τις πρώτες του μέρες στους πράσινους μετά την επιστροφή τους σε αυτούς. Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας του, αλλά προς το παρόν παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με την Ζάλγκιρις.

Η πράσινη αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη (17/1, 14:00) για το Κάουνας με πτήση τσάρτερ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ