EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Χάνει την πρεμιέρα της EuroLeague ο Σαντ - Ρος

SUPER CUP / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPER CUP / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς τον Χάουαρντ Σαντ - Ρος θα παραταχθεί στην πρεμιέρα της EuroLeague ο Παναθηναϊκός, λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο. Έτοιμος για Χίμκι ο Πιερ Τζάκσον.

Με ένα σημαντικό πρόβλημα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην πρεμιέρα της EuroLeague, απέναντι στη Χίμκι (2/10, 20:00). Ο λόγος για τον Χάουαρντ Σαντ - Ρος, ο αριστερός αστράγαλος του οποίου εξακολουθεί να τον ενοχλεί.

Ο δυναμικός γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε σε φιλικό με τον Ηρακλή πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, κι έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως. Αγωνίστηκε στο Super Cup, δίχως να είναι στο 100% και πλέον μένει εκτός εν όψει πρεμιέρας της EuroLeague αφού οι ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο συνεχίζουν να υφίστανται. Ο ίδιος θα συνεχίσει τις εντατικές θεραπείες με το φυσικοθεραπευτή των πρασίνων, με την ελπίδα να προλάβει το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό, σε δέκα μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Πιερ Τζάκσον προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα για τη μονομαχία με τη Χίμκι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ