EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Τζέικομπ Γουάιλι

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Τζέικομπ Γουάιλι
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι, ο Τζέικομπ Γουάιλι, έχει ένα μήνυμα για τους "πράσινους" οπαδούς (VIDEO).

Ο Τζέικομπ Γουάιλι ήταν ο πρώτος που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό , πριν από ένα μήνα. Ο εκρηκτικός Αμερικανός φόργουορντ ανακοινώθηκε πάντως μόλις την περασμένη εβδομάδα και σήμερα (21/7) αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται, απευθυνόμενος στους φίλους της ομάδας.

" Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού, είμαι ο Τζέικομπ Γουάιλι και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πρόσφατα υπέγραψα συμβόλαιο στην ομάδα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας και το ότι με κάνατε να αισθανθώ ευπρόσδεκτος. Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος μιας τόσο αξιοσέβαστης και ιστορικής ομάδας", λέει στο σχετικό video ο πρώην παίκτης της Γκραν Κανάρια.

" Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, ανυπομονούμε να έρθουμε στην Αθήνα, να αρχίσω την δουλειά και κυνηγήσουμε τίτλους. Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη και θα σας δω σύντομα".

Δείτε στο παρακάτω video το μήνυμα του νέου παίκτη του Παναθηναϊκού:


Photo credits: AP Photo/David Zalubowski
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ