EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Το "αντίο" του Βουγιούκα μέσω Instagram

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ίαν Βουγιούκας αποχαιρέτησε μέσω μηνύματος στο Instagram τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, από τον οποίο αποχωρεί μετά από τρία χρόνια.

Η δεύτερη θητεία του Ίαν Βουγιούκα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε επισήμως το πρωί της 16ης Ιουλίου. Παρότι ο 35χρονος σέντερ είχε +1 στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι, το τριφύλλι αποφάσισε να μην κάνει χρήση του συγκεκριμένου όρου και να τον αποδεσμεύσει.

Οι πράσινοι αποχαιρέτησαν και ευχαρίστησαν δημόσια τον πολύπειρο σέντερ για την προσφορά τους, με τον ίδιο να λέει το δικό του "αντίο" μέσω μηνύματος που δημοσίευσε στο Instagram.

" Η απογοήτευση μου σήμερα στην μη συνέχιση της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟ επισκιάζεται από τις αληθινές στιγμές, εμπειρίες, επιτυχίες και φιλίες που έχω αποκομίσει στα συνολικά πέντε χρόνια στην ομάδα. Ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης από φίλους, γνωστούς και άγνωστους που έχω δεχτεί τις τελευταίες ώρες" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ίαν Βουγιούκας.

Ο 35χρονος σέντερ φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι σε δύο... δόσεις (2010-'12 & 2017-'20), έχοντας εν γένει πολύ καλή παρουσία και (ειδικότερα) σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του έκτου ευρωπαϊκού τίτλου του συλλόγου στη Βαρκελώνη, το 2011.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ