EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Τα δίνει όλα για τον Λορέντζο Μπράουν

Παναθηναϊκός: Τα δίνει όλα για τον Λορέντζο Μπράουν
CRVENA ZVEZDA MTS / ABA LIGA

Ο Λορέντζο Μπράουν (30, 1μ96) αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο οποίος τις δύο τελευταίες ημέρες έχει εντείνει τις προσπάθειές του για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Από την στιγμή που το θέμα του Νέμανια Νέντοβιτς έκλεισε μέσα σε δύο μέρες (!) για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, πλέον το ενδιαφέρον έχει στραφεί αποκλειστικά και μόνο στον έτερο γκαρντ, που λογίζεται να πάρει βασική θέση σε πεντάδα και σχεδιασμό. Δεν είναι μυστικό πως ο Λορέντζο Μπράουν (30, 1μ96) είναι η απόλυτη προτεραιότητα του Γιώργου Βόβοβρα για το "1" -ειδικά από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Νέμανια Νέντοβιτς, με τον οποίο το πράσινο επιτελείο θεωρεί ότι "δένει" ιδανικά. Γι αυτό κιόλας, τις τελευταίες δύο μέρες, όλη η προσοχή των πρασίνων έχει στραφεί στη δική του περίπτωση.

Το καλό νέο για το τριφύλλι είναι πως ο 30χρονος γκαρντ έχει εκφραστεί θετικά αναφορικά με το ενδεχόμενο της μετακόμισης στην Αθήνα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν ενταθεί από το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου, πλην όμως υπάρχουν κάποιες -βασικές- παράμετροι πάνω στις οποίες δεν έχει προκύψει συμφωνία.

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ γνωρίζουν πως ο Λορέντζο Μπράουν είναι ένας παίκτης που μπορεί να διεκδικήσει συμβόλαιο στο ΝΒΑ ( έχει καλό όνομα στις ΗΠΑ, ειδικά μέσα από την παρουσία του στη G-League), από την άλλη όμως δεν θέλουν να "τραβήξει" για πολύ ακόμη το θέμα του βασικού πόιντ γκαρντ αφού η δική του περίπτωση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό -από θέμα προϋπολογισμού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ (σε αυτό μπορούν να βρεθούν μόνο όσοι ήταν στο ΝΒΑ ή τη G-League την στιγμή της διακοπής, κι όχι όσοι αγωνίζονταν εκτός των ΗΠΑ), οπότε η όποια συζήτηση -σε θεωρητικό επίπεδο- για συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αφορά το 2020/21. Ο λόγος για "θεωρητικό επίπεδο" γίνεται επειδή η free agency στο ΝΒΑ ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η σεζόν στην EuroLeague θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Θυμίζουμε ότι ο Λορέντζο Μπράουν αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στην Ευρώπη, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Στην παρθενική του παρουσία στην EuroLeague είχε 12.3 πόντους (με 28.8% στα τρίποντα), 3.3 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 2.8 λάθη και 1.1 κλέψιμο ανά 25'15'' συμμετοχής, με κορυφαία εμφάνιση αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι. Τότε που είχε 34 πόντους με 11/18 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/9 βολές, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα στα 29'27'' που βρέθηκε στο παρκέ.

Photo Credits: Crvena Zvezda MTS / ABA Liga



TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ