ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Συμφωνία Γιαννακόπουλου με Ρικ Πιτίνο

Louisville's head coach Rick Pitino argues a call with a game official during the first half of an NCAA college basketball game against Notre Dame, Saturday, March 4, 2017, in Louisville, Ky. (AP Photo/Timothy D. Easley)
Louisville's head coach Rick Pitino argues a call with a game official during the first half of an NCAA college basketball game against Notre Dame, Saturday, March 4, 2017, in Louisville, Ky. (AP Photo/Timothy D. Easley) AP

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποχώρησε, ο Γιώργος Βόβορας αναλαμβάνει προσωρινά τον Παναθηναϊκό κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενεργοποιεί τη "βόμβα μεγατόνων" που ακούει στο όνομα Ρικ Πιτίνο!

Μετά από 739 μέρες στον πάγκο του Παναθηναϊκού , ο Τσάβι Πασκουάλ αποτελεί παρελθόν για τους πράσινους. Ο Γιώργος Βόβορας είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του Καταλανού, εκείνος θα τους καθοδηγήσει μαζί με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στο ματς της Παρασκευής (21/12, 21:00) με την Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της εύρεσης του επόμενου προπονητή των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Γιαννακόπουλος ήρθε σε επαφή με ελεύθερους τεχνικούς, ανάμεσα στους οποίους και με τον θρυλικό Ρικ Πιτίνο, με τον οποίο έχει μάλιστα και προφορική συμφωνία! Ο 66χρονος coach θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ, καθοδήγησε τους Νιου Γιορκ Νικς από το 1987 έως το 1989 και τους Μπόστον Σέλτικς από το 1997 έως το 2001. Έκτοτε ήταν στο Πανεπιστήμιο Λούιβιλ, από το οποίο αποχώρησε το 2017, ενώ στις επαφές των δύο πλευρών αναφέρθηκε κι ο κορυφαίος ρεπόρτερ ΝΒΑ, ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN που μιλά για συμφωνία με τον Hall of Famer τεχνικό έως το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ