EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Στο Gomelsky Cup το τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Στο Gomelsky Cup το τριφύλλι
EUROKINISSI

Στο Gomelsky Cup θα συμμετάσχει τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά από τρία χρόνια, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα δώσει ξανά το "παρών" στο Gomelsky Cup, το φιλικό τουρνουά που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι πράσινοι θα βρεθούν στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου στη ρωσική πρωτεύουσα για τα τελευταία τεστ πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Αυτή τη φορά, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα φιλοξενήσει -πέραν των πρασίνων και- τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και τον Ερυθρό Αστέρα (στην ανακοίνωση της "ομάδας του στρατού" διευκρινίζεται βέβαια πως για να ταξιδέψουν οι πράσινοι κι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αλλάξει το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, που δεν επιτρέπει τις πτήσεις από το εξωτερικό).

Κι όλα αυτά μερικές ημέρες μετά την παρουσία των πρασίνων στο Κάουνας, για ακόμη ένα πολύ απαιτητικό φιλικό τουρνουά -με Ζάλγκιρις, Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα εκκινήσει τη σεζόν στην EuroLeague με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Χίμι, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ