EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο ενθουσιασμένος Άαρον Γουάιτ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΑΡΟΝ ΓΟΥΑΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΑΡΟΝ ΓΟΥΑΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανυπόμονος να ξεκινήσει δουλεια δήλωσε ο νέος φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Άαρον Γουάιτ, που έφτασε το βράδυ της Παρασκευής (14/8) στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Με δύο μερες καθυστέρηση έφτασε στην Ελλάδα ο Άαρον Γουάιτ, που ταλαιπωρήθηκε αλλά πάτησε αθηναϊκό έδαφος το βράδυ της Παρασκευής (14/8). Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί σε ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις, θα κάνει το τεστ για τον κορονοϊό και στη συνέχεια θα ξεκινήσει δουλειά, ενθουσιασμένος όπως δήλωσε από τη νέα σελίδα της καριέρας του.

" Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, το σταφ και να ξεκινήσω προπονήσεις. Θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή σεζόν και όλοι μαζί ως ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας και να αποδείξουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα στην Ευρώπη. Πρώτα απ' όλα ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε με την παρουσία τους στο γήπεδο. Απλά θέλω να τους πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα φορέσω τα πράσινα και θα παίξω για την ομάδα τους" ήταν οι πρώτες δηλώσεις του πρώην παίκτη της Ζάλγκιρις Κάουνας και της Τενερίφης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ