ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Πιτίνο ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Πιτίνο ο Παπαπέτρου
EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, προπονήθηκε κανονικά και θα βρίσκεται στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (28/12, 21:45, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα πλάνα του Ρικ Πιτίνο για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague (28/12, 21:45, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο 24χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού που ταλαιπωρείται τον τελευταίο μήνα από ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού του χεριού, πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (27/12) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ρικ Πιτίνο για την αναμέτρηση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Από την άλλη, ο Κιθ Λάνγκφορντ ακολούθησε για ακόμη μία μέρα το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ώστε να ξεπεράσει οριστικά την θλάση που υπέστη στον αριστερό προσαγωγό στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και θα μείνει εκτός από τον αυριανό αγώνα των πρασίνων απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ