EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Sold out σε δύο ώρες!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Άφαντα έγιναν τα εισιτήρια για τον 3ο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (23/4, 21:00), καθώς η "πράσινη" ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι έγιναν soldout σε δύο ώρες!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δηλώνουν πάντα δυναμικό "παρών" στα μεγάλα ραντεβού της μπασκετικής ομάδας. Αυτό έκαναν και σήμερα (10/4), καθώς μέσα σε δύο ώρες από την διάθεση των εισιτηρίων για τον τρίτο αγώνα της σειράς playoffs της EuroLeague με την Ρεάλ Μαδρίτης (23/4, 21:00), η "πράσινη" ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι έγιναν soldout!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

" ΗΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Game3τωνPlayoffsτηςEuroleagueμε τηRealMadrid (23/4, 21.00)δύο ώρες μετά την κυκλοφορία τους.

Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε εμπράκτως η πίστη, η αγάπη και η αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης τηςΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠπρος τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τηνμε τηRealMadrid".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ